Äänimaljahieronta

Äänimaljahieronta äänirentoutus

Stressiä ja kuormitusta?Hoitavien äänimaljojen lempeät soinnut ja äänivärähtelyt vaikuttavat kokonaisvaltaisesti kehoon ja mieleen. Äänimaljahieronta tehostaa aineenvaihduntaa, elvyttää verenkiertoa ja vapauttaa endorfiineja rentouttaen pitkävaikutteisesti. Tule voimaantumaan syvärentouttavaan äänimaljahierontaan.

Äänimaljahieronnat sopimuksen mukaan viikonloppuisin.
60 min. / 60 €

3 x 60 min. / 150 €

Avajaistarjous -50% ensimmäisestä hoidosta (äänimaljahieronnat sekä Sointukylpy äänirentoutukset)

Mitä ja miksi

Äänimaljahieronta tehdään hoitopöydällä vaatetetun kehon päällä. Erityisiä hoitokäyttöön suunniteltuja äänimaljoja (Peter Hess® -therapie klangschalen) soitetaan huopapäisellä malletilla eli iskimellä. Keholla soi samanaikaisesti 1 tai 2 maljaa. Hoito alkaa jalkapohjista, joissa on paljon hermopäätteitä, edeten lantion, selän, lavan alueelle sekä niska-hartia seudulle. Myös pallea, rinta, kädet saavat osansa kokonaisvaltaisesta hoidosta.
Asiakkaan halutessa äänimaljoja voidaan soittaa myös kehon vierellä, kehon välittömässä läheisyydessä. Tällöin hoito voidaan tehdä lattiatasossa jumppamatolla. Tämä on hyvä vaihtoehto, jos on esim. leikkaustoipilas, tai on jossain kehon osassa kipuja, tai jos on raskaana. Äänimaljahieronta voidaan aina räätälöidä asiakaskohtaisesti, jotta kokemus on miellyttävä ja harmoninen. Äänimaljahieronta sopiii kaikenikäisille vauvasta vaariin.


Äänirentoutuksessa fyysisesti koettava äänivärähtely ja harmoniset ylä-äänet ulottuvat solutasolle ja antavat lihaksille ja hermostolle mahdollisuuden rentoutua.Harmoniset äänet hoitavat aivojamme ja koskettavat limbisen järjestelmän kautta tunteitamme, ajatuksiamme ja kehoamme. Äänen ja sen värähtelyn vaikutus on rentouttava, virkistävä ja tasapainottava. Äänimaljahieronnan jälkeen olo on parhaimmillaan levännyt, virkeä ja valpas.
Äänimaljahieronnassa maljaa soitettaessa syntyvä resonanssi (myötävärähtely) saa soluissamme olevan nesteen värähtelemään. Tästä tulee ajatus hieronnasta. Värähtely ikäänkuin hieroo kehoa sisältäpäin. Tämän seurauksena myös aineenvaihdunta tehostuu ja kuona-aineet lähtevät liikkeelle. Tämän vuoksi on tärkeää muistaa juoda riittävästi äänirentoutuksen jälkeen.


Edustamani äänimaljahieronnan suuntaus perustuu saksalaiseen Peter Hess® ääniresonanssimetodiin, johon olen kouluttautunut. Erona perinteisiin tiibetiläisiin maljoihin Peter Hess® -terapiamaljoissa on lempeä ja pehmeä sointi. Ne on suunniteltu keholla tehtäviä hoitoja varten.
Teen myös äänirentoutusta ryhmille; Sointukylpy äänirentoutus ja Äänikylpypäikkärit


Ota yhteyttä ja varaa aika 040 5248199/Merja tai aariahyvinvointipaja(at)gmail.com (puhelut mielellään toimistoajan jälkeen, viestit anytime)


Äänirentoutusta antaa sote-koulutettu hoitaja Merja Mäkelä- Peter Hess® -äänimaljahieronnan harjoittaja ja sointukylpyohjaaja- Erkkajooga® -ohjaaja (sovellettua joogaa erityisryhmille/kehitysvammaisille)-naurujoogaohjaaja-Asahi® -ohjaaja