Äänimaljahieronta

Tiibetiläiset äänimaljat soivat kauniisti harmonioissa. Äänen värähtely rentouttaa kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti. Sen avulla voidaan purkaa jännitystiloja, joita elämä meihin kerryttää. Äänimaljoja soittamalla voimme virittäytyä miellyttävämpiin ja harmonisiin värähtelyihin.

Äänimaljahieronnassa käytetään tiibetiläisiä äänimaljoja. Hoito tehdään vaatteet päällä hoitopöydällä makuuasennossa tai tilanteen mukaan joskus myös istuvassa asennossa. Maljoja soitetaan kehon kentän alueella sekä keholla tilanteen mukaan. Kukin hoitokerta on yksilöllinen asiakkaan tilanteen ja toiveiden mukaan rakennettu kokonaisuus. Yleensä hoidon aikana tehdään ainakin chakrojen (kehon energiakeskusten) tasapainotus. Lopuksi - asiakkaan halutessa - hierotaan niskan ja pään alue shiatsutekniikoilla.

Äänimaljahieronta 60 min hinta 70€

Shiatsun ja äänimaljojen yhdistäminen

Lempeän shiatsun ja äänimaljahieronnan voi yhdistää. Hoito aloitetaan ja päätetään äänimaljoilla. Lempeällä shiatsulla voidaan käsitellä esimerkiksi niska ja pää, hartioiden, selän ja ristiluun aluetta tehdä mobilisoivia tekniikoita tai tehdä maadoittavaa käsittelyä jalkojen alueelle. Hoito kestää 60 min ja sen hinta on 70€. Lue lisää shiatsusta.

Äänimaljahierontaa tekee Mirkka Huhtamäki, joka opiskelee tällä hetkellä äänimaljojen käyttöä ja on sen lisäksi Koulutettu Hieroja, Shiatsumestari ja Asahi Health -ohjaaja.

HUOM! Äänimaljahieronnalle ei yleensä ole mitään esteitä, mutta jos sinulla on kehossa metallia tai kärsit ääniyliherkkyydestä, niin joskus äänimaljojen ääni voi tuntua liian voimakkaalta, joten hoidon tekijän on hyvä tietää näistä asioista etukäteen.