Äänimaljarentoutus

Äänimaljarentoutus

Tiibetiläiset äänimaljat soivat kauniisti harmonioissa. Äänen värähtely rentouttaa kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti. Sen avulla voidaan purkaa jännitystiloja, joita elämä meihin kerryttää. Äänimaljoja soittamalla voimme virittäytyä miellyttävämpiin ja harmonisiin värähtelyihin.

Äänimaljarentoutus on syvärentoutusmenetelmä, jossa äänimaljojen äänten värähtelyjen avulla annetaan keholle ja mielelle mahdollisuus päästä syvään rentoutumisen tilaan. Äänimaljat ja lyhyt rentoutumisen alustus johdattavat osallistujan lempeästi lähemmäs omaa itseään ja kehoaan.

 Äänimaljarentoutuksessa soitetaan pääasiassa tiibetiläisiä käsintehtyjä äänimaljoja. Niiden lisäksi käytetään laulua, tuulikelloja ja erilaisia rumpuja.
  • Osallistua voi maaten tai istuen.
  • Äänimaljarentoutuksen kesto n. 55 min. Aloitukseen, lopetukseen ja muuhun keskusteluun varattu n. 20 min.
  • Varaa mukaasi mukavat lämpöiset vaatteet, tyyny ja makuualusta sekä halutessasi peitto.
  • Hinta: kertamaksuna 15€ / krt vuoden 2021 loppuun asti. 20€ / krt vuoden 2022 alusta lähtien.
  • Sunnuntai 28.11. klo 13:15-14:30 ja 14:45-16 
    Sunnuntait 19
    .12. ja 2.1. klo 12 

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse mirkka@haaganhieronta.com tai ajanvarauskalenterin kautta.

HUOM! Osallistumiselle ei yleensä ole mitään esteitä, mutta jos sinulla on kehossa metallia tai kärsit ääniyliherkkyydestä, niin joskus äänimaljojen ääni voi tuntua liian voimakkaalta. Voit tulla kuitenkin kokeilemaan miltä rentoutus tuntuu.

Äänimaljarentoutuksen tekee Mirkka Huhtamäki, joka opiskelee tällä hetkellä äänimaljojen käyttöä ja on sen lisäksi Koulutettu Hieroja, Shiatsumestari ja Asahi Health -ohjaaja.