Asahi terveysliikunta

Asahikurssi

Torstaisin klo 17-17:45.

Kurssin hinta 100e/10krt. Kertamaksu 12e jos vapaita paikkoja jäljellä.

Alennusryhmät 90e/10krt. Kertamaksu 10e jos vapaita paikkoja jäljellä.


Kurssin ohjaajana asahiohjaaja ja shiatsuterapeutti Mirkka Huhtamäki

Asahi on Suomessa kehitetty liikuntamuoto, jossa yhdistyvät sekä itämaisen että länsimaisen terveysliikunnan parhaat perinteet. Asahi-terveysliikunta on tarkoitettu sekä ennaltaehkäiseväksi että jo syntyneitä ongelmia hoitavaksi. Liikkeiden suunnittelussa on otettu huomioon erityisesti suomalaisten yleiset terveysongelmat kuten niskan ja hartiaseudun vaivat, selkävaivat, kaatumisista aiheutuvat vammat, ikääntymisen aiheuttama liikunta- ja toimintakyvyn väheneminen, stressin aiheuttamat psykosomaattiset ongelmat ja masennus.

Asahin liikesarjat on suunniteltu niin, että koko keho saa niiden avulla avaavan ja venyttävän harjoituksen. Asahissa painotetaan rentoutta, kehon pystysuoraa asentoa ja hengityksen yhteyttä liikkeeseen. Liikkeet on on suunniteltu tarkoituksella niin yksinkertaisiksi, että kuka tahansa pystyy harjoittamaan asahia.

Asahi soveltuu kaikenikäisille ja kaikenkuntoisille; iäkkäämmille terveysliikunnaksi, urheilijoille palutumisharjoitteeksi, työpaikoille työpaikkaliikunnaksi. Myös esiintyvät taiteilijat ovat löytäneet Asahin.

Lähde ja lisätietoja asahista www.asahi.fi.