Asahi

Asahi

Asahi tunti on avoin kaikille! Sinne voi tulla myös vauvan kanssa. Teemme rauhallista helppoa asahia. Sen lisäksi teemme mm. hengitysharjoituksia, joilla voi lyhyessäkin ajassa saada aikaan rentoutuneemman olon ja helpottaa palautumista ylivireystilasta.  

HUOM! Mahdollisuus myös etäosallistumiseen!


HUOM! Kokeilutunnit 16.12. ja 23.12.2021.

Torstaisin klo 9-10

Hinta 45€ 4 krt / 15€ kertamaksuna.

Osallistua voi myös etäyhteydellä Teamsin välityksellä.

Asahi Health on Suomessa kehitetty liikuntamuoto, jossa yhdistyvät itämaisen ja länsimaisen terveysliikunnan parhaat perinteet. Asahi -terveysliikunta on tarkoitettu sekä ennaltaehkäiseväksi, että jo syntyneitä ongelmia hoitavaksi.

Asahi sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille; iäkkäämmille terveysliikunnaksi, urheilijoille palautumisharjoitteeksi tai työpaikoille työpaikkaliikunnaksi. Kaikki liikkeet tehdään pystyasennossa seisten.

Asahipäivien yhteyteen on tulossa myös vauvahieronnan ohjausryhmä (5 vauvaa, 1-2 vanhempaa / vauva) 16.12.2021 ja 13.1.2022 klo 11:30-13:00 sekä mahdollisuus vauvahieronnan yksityisohjaukseen.

Ilmoittautuminen: info@kehon-ja-mielen-voima.com tai ajanvarauskalenterista.

Ohjaajana on Mirkka Huhtamäki ja hänen mukanaan heinäkuussa 2021 syntynyt vauva. Mirkka on asahi ohjaaja, koulutettu hieroja, shiatsumestari ja äänimaljahoitaja. Lisäkoulutuksena hän on käynyt mm. raskaushierontakoulutuksen, jossa perehdyttiin raskauden lisäksi myös synnytyksen jälkeiseen aikaan.