Asahi

Asahi

Asahi tunti on avoin kaikille! Sinne voi tulla myös vauvan kanssa. Teemme rauhallista helppoa asahia. Sen lisäksi teemme mm. hengitysharjoituksia, joilla voi lyhyessäkin ajassa saada aikaan rentoutuneemman olon ja helpottaa palautumista ylivireystilasta.

Ajankohta:
Kesäkuun sunnuntait klo 10-10:45.
HUOM! alkaa 5.6.2022

Hinta: 51€ 4 krt / 15€ kertamaksuna.

Paikka: Kehon ja Mielen Voiman Hyvinvointitila, Kuparitie 16 E, 00440 Helsinki

Asahi Health on Suomessa kehitetty liikuntamuoto, jossa yhdistyvät itämaisen ja länsimaisen terveysliikunnan parhaat perinteet. Asahi -terveysliikunta on tarkoitettu sekä ennaltaehkäiseväksi, että jo syntyneitä ongelmia hoitavaksi.

Asahi sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille; iäkkäämmille terveysliikunnaksi, urheilijoille palautumisharjoitteeksi tai työpaikoille työpaikkaliikunnaksi. Kaikki liikkeet tehdään pystyasennossa seisten. Ilmoittautuminen: mirkka@haaganhieronta.com tai ajanvarauskalenterista https://www.kehon-ja-mielen-voima.com/ajanvarauskalenteri/

Ohjaajana on Mirkka Huhtamäki: asahi ohjaaja, koulutettu hieroja, shiatsumestari ja äänimaljahoitaja. Lisäkoulutuksena hän on käynyt mm. raskaushierontakoulutuksen ja vauvahierontakoulutuksen.