Asahia vauvojen vanhemmille

Asahia vauvojen vanhemmille

Ajankohta: 4.11. - 16.12.2021
Torstaisin klo 10-11 

(Asahia n. 45 min, siirtymisiin yms. varattu n. 15 min.)
Hinta 70€ 7 krt / 15€ kertamaksuna

Asahi Health on Suomessa kehitetty liikuntamuoto, jossa yhdistyvät itämaisen ja länsimaisen terveysliikunnan parhaat perinteet. Asahi -terveysliikunta on tarkoitettu sekä ennaltaehkäiseväksi, että jo syntyneitä ongelmia hoitavaksi.

Asahi sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille; iäkkäämmille terveysliikunnaksi, urheilijoille palautumisharjoitteeksi tai työpaikoille työpaikkaliikunnaksi. Kaikki liikkeet tehdään pystyasennossa seisten.

Asahi tunneilla vauvojen vanhemmille edetään rauhallisessa tahdissa. Vauvan voit ottaa mukaan tunnille. HUOM! Jos tarvitset hoitoapua tunnin ajaksi taaperolle, niin ota yhteyttä

Liikkeet ovat helppoja ja auttavat myös rentoutumaan vauva-arjen keskellä. Saat myös ideoita, miten jumpata ja rentoutua kotona. Pääset tapaamaan muita samassa elämäntilanteessa olevia vanhempia.

Äidit voivat osallistua tunneille jälkitarkastuksen jälkeen. Mikäli osallistuminen mietityttää, niin tilanne kannattaa varmistaa lääkäriltä tai fysioterapeutilta.

Ilmoittautuminen: info@kehon-ja-mielen-voima.com tai ajanvarauskalenterista.
 Ilmoittautumisen jälkeen saat maksulinkin.

Ohjaajana on Mirkka Huhtamäki ja hänen mukanaan heinäkuussa 2021 syntynyt vauva. Mirkka on asahi ohjaaja, koulutettu hieroja, shiatsumestari ja äänimaljahoitaja. Lisäkoulutuksena hän on käynyt mm. raskaushierontakoulutuksen, jossa perehdyttiin raskauden lisäksi myös synnytyksen jälkeiseen aikaan.