BodyMind Energy Balancing Method

Energeettinen Jäsenkorjaus - BodyMind Energy Balancing Method 

Suomen Energiahoitajien koulutukseen pohjautuva energiahoito

BodyMind Energy Balancing Method on kattava energiahoitomenetelmä, joka sisältää useita tekniikoita erityyppisten ongelmien hoitoon. Menetelmä sisältää tekniikoiden lisäksi ymmärryksen siitä, mistä kehon ongelmat syntyvät ja miten ne näkyvät kehossa ja mielessä. Kun yhdistetään tehokkaat tekniikat ja ymmärrys ongelmien syistä, on tuloksena tehokas menetelmä joka on auttanut asiakkaitamme monenlaisissa vaivoissa. Hoito kestää 90 minuuttia ja alkaa aina lyhyellä keskustelulla hoidon tavoitteista.

Hoidossa mitataan kehon asentovirheitä ja korjataan niitä käyttämällä erilaisia energiahoitotekniikoita. Hoito poistaa tehokkaasti stressiä kehosta ja mielestä. Keho ja mieli rentoutuu, jolloin elimistö pääsee siirtymään paranemistilaan.

Fyysisen kehon hoito tapahtuu kevyesti koskettamalla. Puhdistan ja hoidan myös energiakehon ympäriltäsi ilman kosketusta. Halutessasi voin käyttää äänimaljaa rentoutumisen tehosteena. Käytän myös EFT-naputtelua mm. tunnelukkojen poistoon.

Miia Tuppurainen
Miia Tuppurainen

Yllä: Miia Tuppurainen, BodyMind Energy Balancing Method -hoitaja

Alla: Miia Nuutila, BodyMind Energy Blancing Method -hoitaja, MMM, FL Ravintoterapeutti

Miia Nuutila
Miia Nuutila
Body&Mind Energy Balancing Method -hoitoa tarjolla

- maanantaisin (Miia Nuutila)
- lauantaisin (Miia Tuppurainen)


Hoidon kesto on 75 min ja hinta 80€.

Varaa aikasi alla olevan painikkeen kautta tai puhelimitse nrosta 040 161 4554.

Omakohtaisen hoitokokemuksen myötä energiahoitajaksi - Miia Tuppurainen

Kärsin vuosia epämääräisistä selkävaivoista. Selkäranka oli mutkalla ja jalat eri mittaiset. Kokeilin erilaisia hoitomuotoja mutta mistään ei tuntunut löytyvän pitkäaikaisempaa hyötyä. Hetken mielijohteesta kokeilin energiahoitoa, joka suoristi ryhtini ja kivut jäivät hoitopöydälle.

Vaikuttavan kokemuksen myötä lähdin kursseille tutustumaan tähän hoitomuotoon tarkemmin. Opin, että keho ja mieli ovat yhteydessä toisiinsa. Traumat ja stressi kuormittavat kehoa, joita keho purkaa luontaisesti koko ajan. Krooninen stressi alkaa pikkuhiljaa kertyä kehoon ja alamme oireilla eri tavoin. Energiahoito vaikuttaa autonomiseen hermostoon ja saa elimistön siirtymään hälytystilasta lepotilaan, jolloin paraneminen voi alkaa. Energiahoidolla ei siis suoranaisesti paranneta ketään vaan autetaan kehoa parantamaan itse itsensä.

Yksikin hoitokerta voi auttaa mutta tehokkainta on ottaa 3 kerran sarja lyhyellä aikavälillä.

Nautin energiahoito työstä hirmuisen paljon. Hoidan jokaisen asiakkaan yksilöllisesti ja olen aidosti kiinnostunut auttamaan ihmisiä voimaan paremmin!

Olet lämpimästi tervetullut hoitooni!