Energiahoito

Energiahoidolla voidaan vaikuttaa fyysisen ja energiakehon tasapainoon mm. poistamalla energeettisiä tukoksia, jotka estävät energian luonnollista virtausta, ja aiheuttavat epätasapainoa kehoomme. Epätasapaino voi ilmetä kehossamme esim. kipuina ja epämääräisinä tuntemuksina, ja pitkään jatkuessaan myös sairauksina. Myös tunnetason haasteet viestivät energeettisestä epätasapainosta.

Kaikki mitä meille on elämämme aikana tapahtunut aina sikiöajasta alkaen, on tallessa energiajärjestelmässämme. Käsittelemättömät traumat vaikuttavat koko ajan taustalla terveyteemme, olemmepa niistä tietoisia tai emme.

Koska pyrin energiahoidolla vapauttamaan näitä trauman aiheuttamia tukoksia, voi hoito joskus nostaa tietoisen mielesi käsiteltäväksi tunteita ja muistoja, jotka olivat hautautuneet mielesi tavoittamattomiin. Tunteiden tunteminen purkaa ne ulos kehostasi ja niiden negatiivinen vaikutus terveyteesi poistuu. Vaikeiden, surullisten ja kivuliaiden tunteiden kohtaaminen ei ole helppoa, mutta se on terveydellesi hurjan tärkeätä. Olen sinua varten ja tukenasi hoidon aikana ja hoitojen välillä tarvittaessa.

Se miten energiahoito vaikuttaa juuri sinuun selviää vain kokeilemalla. Energiahoito voi olla myös syvästi rentouttava lepohetki arjen kiireiden keskellä, jos se on se, mitä sinä tarvitset eniten. Luotan ja pyydän aina hoidon alussa, että hoidossa tapahtuu juuri se, mikä on sinun korkeimmaksi parhaaksesi hoidon hetkellä.

Jos olet valmis olemaan läsnä itsellesi, tule kokeilemaan energiahoitoa.


Energiahoito alkaa alkukeskustelulla, jossa käydään läpi elämäntilannettasi ja toiveitasi hoidon suhteen. Hoidon teen maatessasi hierontapöydällä, ellei sille ole estettä. Hoito on mahdollista tehdä myös istuen. Olet omissa vaatteissasi hoidon ajan ja mukavuutesi takia suosittelen tulemaan hoitoon mukavissa kiristämättömissä vaatteissa.

Taustalla soi hiljaa rauhoittava musiikki ja hoidon tukena toimivat ihanan tuoksuiset eteeriset öljyt. Saat käpertyä lämpimän peiton alle nauttimaan kiireettömästä hetkestä. Lempeän kosketuksen lisäksi käytän apuna koshia ja äänimaljaa, kun avaan energiaasi hoidon ulottuvuuksille. Eteeristen öljyjen huumaavat tuoksut auttavat tuomaan sinut lempeästi nyt -hetkeen.

Olen opiskellut intuitiivista hoitamista sekä Reikiä ja yhdistän elementtejä molemmista omissa hoidoissani. Osa hoidosta tapahtuu niin, että käteni ovat kiinni kehossasi ja osa niin, että hoidan sinua koskematta kehoosi. Lempeä kosketus tutkitusti vapauttaa kehossa oksitosiinia eli mielihyvähormonia, ja toimii siksi hyvänä stressin lievittäjänä. Huomioinkin kosketuksen "taikavoiman" hoidoissani erityisesti.

Energiahoitoa voi halutessaan käyttää täydentävänä hoitona lääketieteellisten hoitojen rinnalla kroonisissa sairauksissa. Se voi auttaa jaksamaan elämää sairauden kanssa ja auttaa kuulemaan kehon viestejä sairauden taustalla.

Hoito voi eri kerroilla tuntua erilaiselta ja vaikuttaa sinuun eri tavoin. Se voi esimerkiksi auttaa nostamaan pintaan tukahdutettuja tunteita, rentouttaa syvästi ja purkaa stressiä, parantaa läsnäoloa omassa kehossasi tai lisätä yleistä vireystasoasi. Olen sinua varten ja tukenasi hoidon aikana ja hoitojen välillä tarvittaessa.

Energiahoitoihin voi liittyä erilaisia kehon puhdistusreaktioita (kuten päänsärkyä). Voit tukea kehoasi puhdistumisessa nauttimalla normaalia runsaammin vettä ennen ja jälkeen hoidon.

Mahdolliset ajankohtaiset tarjoukset löydät täältä

Kuuntele Minna-Marian ohjattu meditaatio kehon energiapuhdistukseen:

Olen Minna-Maria Syysvalo, energiahoitaja ja meditaatio-ohjaaja

Tieni energiahoitajaksi alkoi oikeastaan jo 20 vuotta sitten, kun päädyin elämäni ensimmäiseen Reiki -energiahoitoon. Minulla ei ollut mitään kokemusta tai tietoa mistä ihmeestä on kysymys, mutta koska sitä minulle suositeltiin, päätin mennä kokeilemaan.

Tuo yksi energiahoito muutti elämäni. Hitaasti, mutta peruuttamattomasti. Hoidon jälkeen tiesin heti, että tässä on jotain, mihin minun täytyy tutustua ja mistä se omakin tehtäväni täällä voisi hyvinkin löytyä. Kävin innokkaana kursseilla, ja hoidin itseäni ja poikaani. Koin aivan uusia ulottuvuuksia elämässäni.

Olin kuitenkin tuolloin vain parin vuoden ikäisen lapsen vastaeronnut yksinhuoltaja ja elämä arkisine ongelmineen ja työkiireineen vei mennessään vielä vuosiksi. Reikin henki kulki kuitenkin mukanani kaikki nämä vuodet välillä aktiivisemmin ja välillä vähemmän.

Vihdoin muutama vuosi sitten hyppäsin pois elämäni oravanpyörästä. Minulla kesti melko pitkään toipua tuosta uupumuksen mustasta aukosta nykytilanteeseen. Siihen, että pystyn katsomaan elämääni luottavaisesti ja että koen olevani juuri siinä, missä minun on tarkoitus olla.

Suurena apuna matkallani toimi intuitiivisen hoitamisen ja henkisen kasvun opinnot, joiden pariin päädyin etsiessäni uutta suuntaa elämälleni.  

Luottamus elämään ei synny mistään ulkoisesta, vaan siitä, mitä sydämessäni tunnen. Että kaikilla kokemuksillani, erityisesti niillä vaikeilla, on suurempi tarkoitus. Että elämä kantaa kyllä ja olen aina juuri siinä, missä minun kuuluu olla. Toivon, että voin olla tukenasi elämäsi kipukohdissa. Mitä ikinä ne juuri sinun kohdallasi sitten ovatkaan.

Tietenkin energiahoitoon voi ja on suositeltavaakin tulla myös "vain" rentoutumaan. Sekin on terveydellesi hurjan tärkeätä. Yksi niistä monista opeista, jonka sain itse kokea kantapään kautta.
Koen, että vahvuuteni hoitajana löytyykin omista läpikäydyistä elämänkokemuksista ja niistä saaduista joskus kovistakin oppiläksyistä. Kyvystäni olla sinulle läsnä tässä ja nyt. Nojaan koko elämässäni ja hoidoissani vahvasti kokemuksellisuuteen.

www.syysvalo.com 

Hoitohinnat

Energiahoito

30 min / 40€
45 min / 55€
60 min / 70€
80 min / 90€

Sarjahoidot

3 x 60 min / 189€ (-10%) voimassa 4 kk
5 x 60 min / 297€ (-15%) voimassa 6 kk
3 x 80 min / 243€ (-10%) voimassa 4 kk
5 x 80 min / 382€ (-15%) voimassa 6 kk

Vaihtoehtoisesti voit hyödyntää myös minulla käytössä olevaa leimakorttia, jolla saat joka kuudennen hoidon täysin ilmaiseksi. Leiman saat jokaisesta normaalihintaisesta hoidosta. Ilmainen hoito on pituudeltaan sama kuin hoidot, joista olet leimat kerännyt. Leimakortti on voimassa 9 kuukautta ensimmäisestä hoidosta.

Ajanvaraus alla olevasta linkistä tai puhelimitse 040 161 4554

Hoidoista saatua palautetta

"Haluan kiittää sua sun todella lämpimästä vastaanotosta. Kun astuin sisään ovesta, niin tuntui kun olisin astunut kotiin. Keskustellessa ennen hoitoa ja hoidon jälkeen, tuntui kun olisin istunut ystävän seurassa. Tunsin olevani turvassa ja tunsin olevani kuin jossain pesässä, piilossa kaikesta maailman ylimääräsestä hälinästä. Välittömästi hoidon jälkeen tuntui kuin olisin syntynyt uudestaan ja tunne on vahvistunut tässä koko ajan. Kortin tuoma viesti, joka nostettiin hoidon jälkeen, oli kirsikka kakun päällä.

Siis aivan mieletön kokemus!

Kiitos niin paljon."