Intialaisen päähieronnan koulutus

Hoitotyön lisätyökaluksi tai oman perheen ja läheisten hoitamiseen. Etukäteen tietoja et tarvitse, eli sopii kaikille!

Aika: su 5.2.2023 klo 10-17 (45min lounastauko sopivassa välissä)

Ilmoittautumiset: info@kehonjamielenvoima.com / mirkka@haaganhieronta.com / 0401614554

Hinta: 150 (sis alv 24%).


Hinta sisältää opetuksen, kirjalliset ohjeet sekä teetä, kahvia ja pientä purtavaa koko päivän.

Kurssin jälkeen mahdollisuus myös tunnin tapaamiseen tai muuhun konsultaatioon (puhelin, zoom, jne), jos kaipaat kertausta kurssilla oppimaasi. Sovimme kurssipäivän päätteeksi tästä tarkemmin.

Paikka: Kehon ja Mielen Voiman Hyvinvointitila, Kuparitie 16 E, 00440 Helsinki.

Tilassa käytössä jääkaappi, mikro ja liesi sekä olohuonetila, jossa on helppo ruokailla ja rentoutua tauolla.


Tervetuloa oppimaan tämä ihana hierontatekniikka!

Jos teet jo hoitotyötä, voit lisätä tämän hoitotarjontaasi kurssin jälkeen itsellesi sopivan harjoittelujakson päätteksi. Kurssi sopii myös Sinulle, joka haluat hoitaa perheenjäseniäsi ja läheisiäsi.

Intialaisessa päähieronnassa käsitellään pään lisäksi hartioita, käsivarsia, rintakehää, niskaa ja kasvoja. Tekniikassa yhdistyvät intialainen ayurvedaan pohjautuva perinne länsimäisiin hierontatekniikoihin. Tällä kurssilla opetellaan ilman väliainetta tehtävä hieronta istuvalle hoidettavalle.

Hoidon vaikutukset ovat kokonaisvaltaiset, vaikka käsittelyssä on niska-hartiaseutu ja pää. Usein asiakkaat kuvaavat hoidon aikana käyneensä jossain unen kaltaisessa tilassa, jossa ajantaju hälvenee. Rentoutuminen ja stressin kokeminen helpottuvat.

Pue päällesi paita jossa ei ole huppua tai kaulusta joka hankaloittaa hierontaa. Lisäksi toivomme että tulet paikalle puhtailla hiuksilla, joihin ei ole laitettu muotoilutuotteita.

Kurssi etenee tekemällä, eli kokoajan olemme hieromassa tai saamassa hierontaa.

Kurssilla ohjaajina:

Mirkka Huhtamäki
Koulutettu hieroja, Shiatsumestari, Asahiohjaaja, Äänimaljahoitaja

Anette Mäki
Koulutettu hieroja, yrttihoitaja -opiskelijaHUOM:

Mikäli epäilet, että terveydentilassasi on este kurssille osallistumiselle, niin otathan yhteyttä ja selvitetään tilanne.

Muistutuksena vielä sairaudet ja tilanteet jolloin hierontaa tulisi välttää:

Akuutit tulehdukset, laskimotukokset, aktiivinen (tulehdusvaiheessa oleva) nivelreuma, lihasreuma tai kihti, verenvuototauti, iskeeminen kudos, spastinen halvaus, suurentuneet imurauhaset, tuoreet vammat; avohaavat, lihasrevähdykset, ruhjevammat, luumurtumat, akuutissa vaiheessa oleva syöpä, kuume, flunssa, alkoholin- tai huumaavien vaikutusten alaisena oleminen tai krapula