Intiimi kuu 2

Haluatko lisätä vivahteita intiimielämääsi olet sitten parisuhteessa tai yksinäsi?
Oletko valmis jatkamaan harjoituksia löytääksesi syvenevää tasapainoa eloosi ja oloosi?Jokainen haluaa olla onnellinen ja tyytyväinen intiimielämäänsä. Ja samaan aikaan kokevat, etteivät ole.

Tämä kolmen tunnin Intiimi Kuu 2 -iltapäivä 18.11. klo 15 - 18 jatkaa siitä, mihin jäit aiemmassa Intiimi Kuu -illassa ja opit löytämään lisää tyydytystä, itsesi hyväksyntää ja ymmärrystä niin itsestäsi kuin kumppanistasikin.

Iltapäivän aikana 

  • opit lisää ihmisen energiajärjestelmästä ja mies- ja naisenergian vuorovaikutuksesta,
  • tutustut biorytmeihin ja siihen miten biorytmit vaikuttavat vetovoimaan ihmisten välillä
  • teemme erilaisia energia- ja hengitysharjoituksia kehomme tasapainottamiseksi ja aistimusten ja tuntemusten tunnistelemiseksi

Ennen työpajaa kertaamme klo 14 alkaen viime kerrasta, millaisia eri kuumerkit ovat intiimielämässään ja yhteensopivuudessa ja miten kuu rytmittää intiimielämää ja halukkuutta. Kertaamme myös aiemman kerran harjoitukset. Ensikertalaisille koko klo 14-18 hinta on 35€ ja jo Intiimi kuu -illassa olleet saavat tämän bonuksena, jos tulevat kertaamaan. Näillä opeilla saat työkaluja intiimielämäsi kohentamiseen! Tätä tietoa et löydä mistään muualta! Et saa tallennetta etkä saa tallentaa. 

Intiimi Kuu 2 nyt 18.11. klo 15-18, (jo klo 14 uusille ja kertaajille)

Kehon ja mielen voiman Hyvinvointitilassa, Pohjois-Haagassa. Tee- ja kahvitarjoilu. Mahdollisuus ostaa kuukirjoja ja kalentereita. Kouluttajana Ritva T Nevalainen, kuunkuljettama vuodesta 2009, sh th yrittäjä projektori.

Hinta 30€, (ensikertalaiset eli uudet 35€) maksetaan käteisellä tai kortilla paikan päällä. Ilmoittaudu heti, kuustakuuhun@gmail.com

Minimi osallistujamäärä 6 hlöä, ilmoittautuminen viimeistään pe 17.11 klo 20 mennessä.

Lämpimästi tervetuloa!