Minna-Maria Syysvalo

Intuitiivinen hoito

HOIDOSTA:
Intuitiivinen hoito alkaa aina alkukeskustelulla, jossa käydään läpi elämäntilannettasi ja toiveitasi hoidon suhteen. Hoidon teen maatessasi hierontapöydällä, ellei sille ole estettä. Hoito on mahdollista tehdä myös istuen. Olet omissa vaatteissasi hoidon ajan ja mukavuutesi takia suosittelen tulemaan hoitoon mukavissa kiristämättömissä vaatteissa.
Taustalla soi hiljaa rauhoittava musiikki ja hoidon tukena toimivat halutessasi ihanan tuoksuiset eteeriset öljyt.
Saat käpertyä lämpimän peiton alle nauttimaan kiireettömästä hetkestä.

Intuitiivinen hoito on energiahoitoa "ilman sääntöjä" ja ennalta suunniteltua kaavaa. Hoito on joka kerta erilainen intuitioni ohjatessa sen kulkua. Osa hoidosta tapahtuu niin, että käteni ovat kiinni kehossasi ja osa niin, että hoidan sinua koskematta kehoosi. Lempeä kosketus tutkitusti vapauttaa kehossa oksitosiinia eli mielihyvähormonia ja toimii siksi hyvänä stressin lievittäjänä. Huomioinkin kosketuksen "taikavoiman"
hoidoissani erityisesti. Energiahoitoa voi halutessaan käyttää täydentävänä hoitona lääketieteellisten hoitojen rinnalla kroonisissa sairauksissa. Se voi auttaa jaksamaan elämää sairauden kanssa ja auttaa kuulemaan kehon viestejä
sairauden taustalla.

Hoito voi eri kerroilla tuntua erilaiselta ja vaikuttaa sinuun eri tavoin. Ihmisten herkkyydessä tuntea energiahoidon vaikutuksia kehossaan on suuria eroja, mutta energia tekee tehtävänsä tunsimmepa sitä tai emme. Se voi esimerkiksi auttaa nostamaan pintaan tukahdutettuja tunteita, rentouttaa syvästi ja purkaa stressiä, parantaa läsnäoloa omassa kehossasi tai lisätä yleistä vireystasoasi. Olen sinua varten ja tukenasi hoidon aikana ja hoitojen välillä tarvittaessa.
Energiahoitoihin voi liittyä erilaisia kehon puhdistusreaktioita (kuten päänsärkyä). Voit tukea kehoasi puhdistumisessa nauttimalla normaalia runsaammin vettä ennen ja jälkeen hoidon. Voit tietenkin aina olla minuun yhteydessä, jos jokin asia mietityttää.

Hinnasto
Intuitiivinen hoito

30 min / 40€
45 min / 55€
60 min / 70€
80 min / 90€

Sarjahoidot

3 x 60 min / 189€ (-10%) voimassa 4 kk
5 x 60 min / 297€ (-15%) voimassa 6 kk
3 x 80 min / 243€ (-10%) voimassa 4 kk
5 x 80 min / 382€ (-15%) voimassa 6 kk

Vaihtoehtoisesti voit hyödyntää myös minulla käytössä olevaa leimakorttia, jolla saat joka kuudennen hoidon
täysin ilmaiseksi. Leiman saat jokaisesta normaalihintaisesta hoidosta. Ilmainen hoito on pituudeltaan sama
kuin hoidot, joista olet leimat kerännyt. Leimakortti on voimassa 9 kuukautta ensimmäisestä hoidosta.

Olen Minna-Maria Syysvalo ja olen valmistunut intuitiiviseksi hoitajaksi vuonna 2019.
Tieni energiahoitajaksi alkoi oikeastaan jo 20 vuotta sitten, kun päädyin elämäni ensimmäiseen Reiki -energiahoitoon. Minulla ei ollut mitään kokemusta tai tietoa mistä ihmeestä on kysymys, mutta koska sitä minulle suositeltiin, päätin mennä kokeilemaan. Tuo yksi energiahoito muutti elämäni. Hitaasti, mutta peruuttamattomasti. Hoidon jälkeen tiesin heti, että tässä on jotain, mihin minun täytyy tutustua ja mistä
se omakin tehtäväni täällä voisi hyvinkin löytyä. Kävin innokkaana kursseilla, ja hoidin itseäni ja poikaani.
Koin aivan uusia ulottuvuuksia elämässäni.
Olin kuitenkin tuolloin vain parin vuoden ikäisen lapsen vastaeronnut yksinhuoltaja ja elämä arkisine ongelmineen ja työkiireineen vei mennessään vielä vuosiksi. Tarvitsin vielä enemmän kokemuksia, jotka valmistaisivat minua todelliseen tehtävääni. Reikin henki kulki kuitenkin mukanani kaikki nämä vuodet välillä aktiivisemmin ja välillä vähemmän.


Vihdoin muutama vuosi sitten hyppäsin pois elämäni oravanpyörästä. Olin kaukana sieluntehtävästäni ja se
oli jo pitkän aikaa verottanut hyvinvointiani raskaasti. Minulla kesti melko pitkään toipua tuosta uupumuksen mustasta aukosta nykytilanteeseen. Siihen, että pystyn katsomaan elämääni luottavaisesti ja että koen olevani juuri siinä, missä minun on tarkoitus olla. Tuo luottamus ei synny mistään ulkoisesta, vaan siitä, mitä sydämessäni tunnen. Että kaikilla kokemuksillani, erityisesti niillä vaikeilla, on suurempi tarkoitus. Että elämä kantaa kyllä ja olen aina juuri siinä, missä minun kuuluu olla. Vastoinkäymisten edessä elämä tuntuu joskus vaikealta tai jopa kohtuuttomalta hyväksyä. Ja ihmiselämä ei
oikeasti ole helppoa! Mutta päästyämme eteenpäin vaikeasta vaiheesta elämässämme, voimme niin halutessamme nähdä sen tuomat suuret opit ja siunaukset. Ja kuinka paljon ymmärryksemme onkaan kasvanut kokemamme seurauksena.
Toivon, että voin olla tukenasi elämäsi kipukohdissa. Mitä ikinä ne juuri sinun kohdallasi sitten ovatkaan.


Tietenkin energiahoitoon voi ja on suositeltavaakin tulla myös "vain" rentoutumaan. Sekin on terveydellesi
hurjan tärkeätä. Yksi niistä monista opeista, jonka sain itse kokea kantapään kautta.
Koen, että vahvuuteni hoitajana löytyykin omista läpikäydyistä elämänkokemuksista ja niistä saaduista joskus kovistakin oppiläksyistä. Kyvystäni olla sinulle läsnä tässä ja nyt, ja halustani kulkea mukana tielläsi, minne se viekään. Nojaan koko elämässäni ja hoidoissani vahvasti kokemuksellisuuteen.