Kalevalainen jäsenkorjaus

Olen Ulla Rantanen ja valmistuin kolmivuotisen koulutuksen jälkeen toukokuussa Kalevalaiseksi jäsenkorjaajaksi.

Olen aina ollut kiinnostunut ihmisistä ja ihmisten kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Teen hoitoja rakkaudella, asiakasta kuunnellen.


Hinta: 90€/~2h.

Varaa aikasi alla olevasta linkistä tai soittamalla numeroon 044 324 2993

Tiedätkö Kalevalaisesta jäsenkorjauksesta? Millainen se on hoitomuotona ja mihin kaikkeen sillä saa apua?

Jos olet joskus esim.nyrjäyttänyt nilkan, voi nilkkaan tietämättäsi jäädä pieni asentovirhe joka vaikuttaa myöhemmin. Ei välttämättä nilkassa, ehkä polvessa, lonkassa tai ylempänä. Ihmiskeho on todella viisas ja se yrittää kompensoida pientä asentovirhettä. Tämä kuitenkin aiheuttaa pidemmällä aikavälillä jännitteitä muualle. Jos lantiossasi on kiertymää (esimerkiksi olet kantanut pidemmän aikaa lasta aina samalla puolella lonkkaa tai olet kaatunut kyljellesi tms.), voi se saada aikaan jalkojen mittaeron. Samalla selkärankaan tulee skolioosi. Kun lantio suoristuu, mittaero jaloistakin lähtee.

Jos et ole koskaan käynyt kalevalaisella jäsenkorjaajalla, suosittelen ehdottomasti käyntiä. Saat rennon kokonaisvaltaisen, kivuttoman hoidon lisäksi mahdollisesti myös tiedon mikä kehossasi on tilanne. Saat myös apua lihasjännityksiin, kalvojen (faskioiden) aukaisuun ja näin ollen kudosneste- ja verenkierron parempaan toimintaan. Hoito aloitetaan aina jalkapohjista. Käydään jalat molemmin puolin läpi hoitopöydällä ja sen jälkeen tuolilla istuen käsitellään pakarat, selkä, hartiat, niska, kädet. Kasvo- ja päävedot tehdään myös yleensä. Hoidossa käytetään apuna kehon normaaleja liikeratoja.

Lämpimästi tervetuloa hoitoon!