Kehon ja mielen syvärentoutus

Tämä hoito lataa akkusi ja auttaa sinut autuaaseen rentoutumisen tilaan. Täydellinen apu stressaantuneelle tai sairastuneelle keholle aktivoimaan kehosi luontaisia paranemismekanismeja.

Käyn hoidossa kehosi läpi päästä varpaisiin tietoisella lempeällä kosketuksella ja kevyellä hieronnalla. Hieron kevyesti myös päänahkasi. Olet muuten pukeissa, mutta hartiat ja ylärintakehä paljaana, pyyhe ja peitto suojanasi. Käytän hoidossa öljyä, kun käsittelen kämmenesi ja sormesi, samoin hartioidesi, olkapäittesi ja dekoltee alueen käsittelyssä. Saat valita hoitoon itsellesi mieluisen eteerisen öljyn.

Hoidon ajaksi pyydän riisumaan kaulakorut ja sormukset pois.

Välitän sinulle hoidon aikana myös tasapainottavaa energiaa.

Hoidon viimeistelee hetki koshin sointujen parissa.

Mahdolliset ajankohtaiset tarjoukset ja muuta tietoa löydät kotisivuiltani www. syysvalo.com ja olet tervetullut seuraamaan minua myös Facebookissa ja Instagramissa

Hinnasto

Ensimmäisestä hoidosta saat aina 30% alennuksen.

Kehon ja mielen syvärentoutus
80 min 70€ (tutustumishoito 49€)
60 min 60€ (tutustumishoito 42€)
45 min 50€ (tutustumishoito 35€)
30 min 40€ (tutustumishoito 28€)

Ajanvaraus alla olevasta linkistä tai puhelimitse 040 161 4554

Olen Minna-Maria Syysvalo, energiahoitaja ja meditaatio-ohjaaja.

Tieni energiahoitajaksi alkoi oikeastaan jo 20 vuotta sitten, kun päädyin elämäni ensimmäiseen Reiki -energiahoitoon. Minulla ei ollut mitään kokemusta tai tietoa mistä ihmeestä on kysymys, mutta koska sitä minulle suositeltiin, päätin mennä kokeilemaan.

Tuo yksi energiahoito muutti elämäni. Hitaasti, mutta peruuttamattomasti. Hoidon jälkeen tiesin heti, että tässä on jotain, mihin minun täytyy tutustua ja mistä se omakin tehtäväni täällä voisi hyvinkin löytyä. Kävin innokkaana kursseilla, ja hoidin itseäni ja poikaani. Koin aivan uusia ulottuvuuksia elämässäni.

Olin kuitenkin tuolloin vain parin vuoden ikäisen lapsen vastaeronnut yksinhuoltaja ja elämä arkisine ongelmineen ja työkiireineen vei mennessään vielä vuosiksi. Reikin henki kulki kuitenkin mukanani kaikki nämä vuodet välillä aktiivisemmin ja välillä vähemmän.

Vihdoin muutama vuosi sitten hyppäsin pois elämäni oravanpyörästä. Minulla kesti melko pitkään toipua tuosta uupumuksen mustasta aukosta nykytilanteeseen. Siihen, että pystyn katsomaan elämääni luottavaisesti ja että koen olevani juuri siinä, missä minun on tarkoitus olla.

Suurena apuna matkallani toimi intuitiivisen hoitamisen ja henkisen kasvun opinnot, joiden pariin päädyin etsiessäni uutta suuntaa elämälleni.  

Luottamus elämään ei synny mistään ulkoisesta, vaan siitä, mitä sydämessäni tunnen. Että kaikilla kokemuksillani, erityisesti niillä vaikeilla, on suurempi tarkoitus. Että elämä kantaa kyllä ja olen aina juuri siinä, missä minun kuuluu olla. Toivon, että voin olla tukenasi elämäsi kipukohdissa. Mitä ikinä ne juuri sinun kohdallasi sitten ovatkaan.

Tietenkin energiahoitoon voi ja on suositeltavaakin tulla myös "vain" rentoutumaan. Sekin on terveydellesi hurjan tärkeätä. Yksi niistä monista opeista, jonka sain itse kokea kantapään kautta.
Koen, että vahvuuteni hoitajana löytyykin omista läpikäydyistä elämänkokemuksista ja niistä saaduista joskus kovistakin oppiläksyistä. Kyvystäni olla sinulle läsnä tässä ja nyt. Nojaan koko elämässäni ja hoidoissani vahvasti kokemuksellisuuteen.

Hoidoista saatua palautetta

"Minna-Marian hoidossa oli niin ihana tunnelma. Lämmin vastaanotto, energia, tuoksut, valot ja upea hoito teki sen, että missään muussa hoidossa en ole ollut niin syvärentoutuneessa tilassa! Hoidon jälkeen olo on ollut vapaampi. Kiitos paljon ♥"

"Minna-Marian lempeä ja rauhoittava läsnäolo luo turvallisen tilan mielen ja kehon rentoutumiseen. Hoitajana Minna-Maria on intuitiivinen ja välittävä, ja hänen kosketuksestaan huokuu lämpö. Ihana kokemus. Suosittelen lämpimästi. ♥️"

Tästä voit kuunnella Minna-Marian ohjatun meditaation kehon energiapuhdistukseen: