Kristallimaljahoito ryhmässä  

Kristallimaljahoidossa saat rentoutua oman joogamaton (tai lainamaton) päällä maaten ja kuunnellen äänimaljojen kaunista sointia. Moni tuntee värähtelyn koko kehossa ja pääsee hoidossa syvään rentoutumisen tilaan.

Hoidon aikana tilassa virtaa puhdistava energiavirta, joka vie mennessään kaiken, mitä meidän ei enää ole tarpeen kantaa ja mistä olemme valmiit päästämään irti. Hoidon jälkeen on mahdollisuus jäädä palautumaan rauhassa omaan kehoon ja läsnäoloon.

Kristallimaljahoito ryhmässä 45min joka tiistai Pohjois-Haagassa klo 20.30-21.15.

Hinta 20€ 

18.15-20.15 myös Sinun Valo -ilta, jonka hinta 15€

Sinun Valo -ilta ja Kristallimaljahoito yhteensä hintaan 30€

Ilmoittautuminen numeroon 0451352015 tai ajanvarauskalenterista. 

Jasmin Ahonen - kuvaaja Mia Järvisalo
Jasmin Ahonen - kuvaaja Mia Järvisalo


Jasmin Ahonen

Minun perimmäinen tarkoitukseni on luoda tilaisuuksia ihmisille pysähtyä kohtaamaan itsensä ja löytämään oma sisäinen voimansa. Koen, että osa elämäntehtävääni on kanavoida ihmisille energiaa ja tietoa taivaallisilta auttajilta, sekä auttaa ihmisiä löytämään oma yhteys valoon ja rakkauteen.

Olen kulkenut henkisellä polulla nyt tietoisesti yli 10 vuoden ajan ja saanut jo nuorena luotua voimakkaan yhteyden taivaallisiin auttajiini. Matkan varrella on ollut monenlaisia haasteita ja elämäntilanteita, joista olen nyt kiitollinen. Matkani jatkuu varmasti tästä eteenpäinkin tapahtumarikkaana ja uusia haasteita tulee nousemaan. Kaunista on se, että elämä voi olla ihanaa ja kaikki voi olla hyvin haasteidenkin keskellä.

Olen itsekin ihminen, enkä lainkaan ketään toista parempi. Minulla on annettavana opit omista kokemuksistani ja kaikki se, mitä omat auttajasi haluavat sinulle mahdollisesti kauttani tuoda. Toimintani pohjalla on avoimuus, rehellisyys ja luottamus. Kaikki menee aina niin kuin on tarkoitettu, kun toimii enkeleiden ja taivaallisten auttajien kanssa yhteistyössä.