Kuu -vuoden 2024 luominen

Mitä haluat ensi vuoteesi? Mikä elämänalueesi kaipaa kohennusta, taloutesi, työsi, parisuhdestatuksesi, kotisi tai jokin muu? Oletko valmis muutokseen, sopivan kokoisin askelin niin että saat mitä haluat ja tarvitset? Tässä kolmen tunnin Kuu -vuoden 2024 luominen -illassa pääset luomaan ja avautumaan kaikelle sille mitä elämääsi haluat. Kuun suosiossa.

Illan aikana käyt läpi antoisan prosessin, joka auttaa sinua selkeyttämään nykytilasi, tavoitteesi, esteesi ja hyötysi valitsemallasi elämänalueella sekä pienten ja isojen tekojen lisäksi ajoittamaan nuo teot niin että menestys on taattu! Teet toiveistasi totta, kuun suosiollisella avustuksella. Tämän aika on nyt, sillä juuri tämä ajankohta (aurinko jousimiehessä, kuu härässä täysikuun alla) on vuoden paras hetki suunnata tulevaisuuteen ja luoda sinne elämä, jota kohti on ilo kulkea!

Näillä opeilla luot ensi vuodesta parhaan vuoden ikinä! Kuu -vuoden luominen kurssi järjestetään su 26.11.23
klo 17-20 Kehon ja mielen voiman Hyvinvointitilassa Pohjois-Haagassa. Osoite: Kuparitie 14-16, 00440 Helsinki.
Tila on e-rapun päädyssä, sama sisäänkäynti Haagan Jalkaterapiaan. Kurssin hinta nyt vain 30€ (norm. 60€)
Ilmoittaudu etukäteen sähköpostilla osoitteeseen kuustakuuhun@gmail.com, paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Paikkoja 25 hlölle, minimi osallistujamäärä 6. Kouluttajana Ritva T Nevalainen, kuunkuljettama vuodesta 2009, sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, yrittäjä, projektori, joka kuuntelee kutsuja.

Lämpimästi tervetuloa luomaan upea uusi vuosi itsellesi! Mitä paremmin voit, sen paremmin myös läheisesi voivat.