Lasten henkisen kasvun kerho (8-12 v)

Jokainen kerta sisältää 1-2 lyhyttä meditaatio-/ hiljentymisharjoitusta ja vaihtelevaa lapsille sopivaa toimintaa ja keskustelua. Me saatamme esimerkiksi harjoittaa luovuutta maalaamalla, piirtämällä ja askartelemalla, tutkia kristalleja ja niiden voimia tai tehdä eteerisistä öljyistä voima suihkeita. Monesti myös nostamme enkeli-, yksisarvis- tai voimaeläinkortit. Nimeämme syksyn kerhon yhdessä lasten kanssa, kun toiminta alkaa.

Ole meihin yhteydessä, jos olet kiinnostunut kerhosta!
info@kehon-ja-mielen-voima.com

Jasmin Ahonen - kuvaaja Mia Järvisalo
Jasmin Ahonen - kuvaaja Mia Järvisalo

Jasmin Ahonen

Minun perimmäinen tarkoitukseni on luoda tilaisuuksia ihmisille pysähtyä kohtaamaan itsensä ja löytämään oma sisäinen voimansa. Koen, että osa elämäntehtävääni on kanavoida ihmisille energiaa ja tietoa taivaallisilta auttajilta, sekä auttaa ihmisiä löytämään oma yhteys valoon ja rakkauteen.

Olen kulkenut henkisellä polulla nyt tietoisesti yli 10 vuoden ajan ja saanut jo nuorena luotua voimakkaan yhteyden taivaallisiin auttajiini. Matkan varrella on ollut monenlaisia haasteita ja elämäntilanteita, joista olen nyt kiitollinen. Matkani jatkuu varmasti tästä eteenpäinkin tapahtumarikkaana ja uusia haasteita tulee nousemaan. Kaunista on se, että elämä voi olla ihanaa ja kaikki voi olla hyvin haasteidenkin keskellä.

Olen itsekin ihminen, enkä lainkaan ketään toista parempi. Minulla on annettavana opit omista kokemuksistani ja kaikki se, mitä omat auttajasi haluavat sinulle mahdollisesti kauttani tuoda. Toimintani pohjalla on avoimuus, rehellisyys ja luottamus. Kaikki menee aina niin kuin on tarkoitettu, kun toimii enkeleiden ja taivaallisten auttajien kanssa yhteistyössä.