Luo oma unelmakartta -työpaja

Luo oma unelmakartta -workshop

Ti 7.11.2023 klo 18.00-21.00

Unelmakartta auttaa visualisoimaan tavoitteesi ja luomaan toiveet todeksi. Mistä unelmoit? Mitä haluat lisää? Mitä haluat vahvistaa? Mitä kohti haluat mennä?

Workshopissa mietitään yhdessä miten unelmakartta kannattaa luoda ja sen jälkeen jokainen rakentaa oman unelmakartan. Kotona unelmakartta kannattaa asettaa näkyville, jolloin se muistuttaa sinua ohjaamaan elämääsi unelmia kohden.

WORKSHOPIN ALUSSA HARJOITUS:
Ennen unelmakartan sisällön luomista, omien syvimpien toiveiden löytämiseen kannattaa paneutua kunnolla. Sen vuoksi workshopin alussa tehdään n. 30 min harjoitus, jossa käydään läpi 12 eri elämänaluetta. Sen aikana jokainen huomaa elämänalueet, joihin on eniten tyytyväinen ja alueet, joihin kaipaa parannusta. Voit tehdä jopa useita eri teemaisia unelmakarttoja. Unelmakarttaa rakentaessa voi keskittyä laajoihin tulevaisuuden unelmiin tai esim. vain johonkin rajattuun osa-alueeseen, kuten työelämään, perhe-elämään tai terveyteen. Voit visualisoida unelmakarttaan pitkän tähtäimen unelmia tai keskittyä vain seuraavan vuoden tavoitteisiin.


OTA MUKAAN:
Läppäri tai perinteiseen malliin iso kartonki, pino vanhoja lehtiä, sakset, liimaa ja kyniä. Kun kaikki tuovat mukanaan lehtiä, niin saamme mukavan valikoiman inspiroivia kuvia ja tekstejä. Netistä toki löytyy helpoimmin niitä juuri sinun unelmia vastaavia kuvia, joten läppärillä unelmakartta syntyy nopeammin ja voit jatkaa sen tekoa myös kotona. Jos teet unelmakartan läppärillä, niin saat opastuksen Canva-ohjelman käyttöön. (Ohjelma on maksuton.) Paikalla on mustavalkotulostin (ja kirjastoissa väritulostimia), jotta voit tulostaa läppärillä tehdyn unelmakartan kotiisi näkyville. Kuva kannattaa laittaa myös tietokoneen näytön taustakuvaksi.

Tilaisuus avoin kaikille, oviraha 7€.

Lämpimästi tervetuloa!