Mini-Messut 28.5.2022

Kiitos osallistumisesta Mini-Messuille lauantaina 28.5.2022!

Lisätietoja puhelimitse 040 161 4554 tai 045 220 9888 (Haagan Hieronnan numero) sekä sähköpostitse info@kehon-ja-mielen-voima.com.


- Luennoille ennakkoliput verkkokaupasta -

- Hoitojen varaukset paikan päällä -

Anita De Coteau

Astral Televisiosta tunnettu näkijä, parantaja Anita De Coteau saapuu Kehon ja Mielen minimessuille Helsinkiin lauantaina 28.5. luennoimaan (klo 17) ja tekemään tulkintoja klo 12-16.30 välillä. Anita on erikoistunut menneisiin elämiin, voimakkaisiin energia hoitoihin, katsoo tämän hetken asiat sekä pystyy myös tarvittaessa tekemään kolmannen silmän ja energia kanavien aktivointia.

60min luennon hinta ennakkomyynnissä 10€ (iltapaketti tarjous Anitan luento ja seuraavaan ohjelmaan äänimalja-hypnoosi-rentoutukseen yht. vain 15€).

Anitan tulkinnat 15min 20€ ja 30min 40€.

Lämpimästi tervetuloa minimessuille tapaamaan Anitaa


Timo Kalliokoski

Timo Kalliokoski saapuu Kehon ja mielen voiman minimessuille la 28.5.22. Timon luento klo 10.30 (60min) ja Tarot yksityisluennat klo 12-16.30


Luennon aiheena: Taro: Itsetuntemuksen meditaatiot


Taro on länteen inkarnoitunut hermeettisen filosofian ja kabbalan elämänpuun meditatiivinen työkalupakki. Kun tutkii arcanan salaisuuksien kokonaisuutta ja sen loputtomia oivalluksia, alkaa oman elämän jäsentäminen ja liikkuvan maailmankuvansyntyminen. Tiedostaminen ja meditaatio luovat Taron todellisen voiman.


Lämpimästi tervetuloa Timon luennolle ja tarot-luentaan!

Kvantti Antti

Kansanparantaja Kvantti Antti eli Antti Torsti tulee Kehon ja mielen voiman minimessuille la 28.5. Antti aloittaa messupäivän interaktiivisella luennolla klo 9.15 (60min) Ja ottaa sen jälkeen näytehoitoihin vastaan klo 10.30-14 hoitohuoneessa.

Luennon aiheena: MITÄ ON KANSANPARANNUS?- vähän historiaa- verrattuna länsimaiseen näkemykseen eli oireen vai syyn hoitoa- tasapaino tekijät - tukirakenteessa, sisäelinten kesken, keho-mieli-sielu akselilla- parantaminen on ykseydestä muistuttamista... Meditatiivisten harjoitusten merkitys- miten hengitys, ravinto ja kanssaihmiset/eläimet/ilmapiiri "laatu" vaikuttaa terveyteen.

Antti hoitaa ensisijaisesti tuki- ja liikuntarakenteita - ja kun hoito on kokonaisvaltaista,niin puhutaan-kehon liikeradoista ja niissä olevien haasteiden vaikutuksista tasapainoon ja kehon vaivoihin.- meidän kalvoisesta rakenteesta- nestekierroista ja sen haasteista.

Antin luento voi yleisön pyynnöstä viedä myös seuraaviin suuntiin: New Age, Yoga + meditaatio, Tantra, Numerologia, Kalevalainen jäsenkorjaus, henkiparannus, lymfahieronta, yms...

Kansanparantajan NÄYTEHOITO 15min 30€ - Varaukset hoitoihin paikan päällä.

Lämpimästi tervetuloa näytehoitoon ja kuulemaan meidän kansanparannuksesta!

Hypnoosi-äänimalja-rentoutus

HYPNOOSI-ÄÄNIMALJA-RENTOUTUS päättää Kehon ja Mielen Voiman Mini-messujen ohjelman klo 18:30-19:30.
Hypnoterapeutti Veera Koski ja äänimaljahoitaja Mirkka Huhtamäki ovat pitäneet suosittuja hypnoosi-äänimalja-rentoutuksia eri aiheista kevään aikana. Mini-messuilla on aiheena RAJAT.


Äänimaljojen ja muiden hoitavien soittimien luoma äänikylpy sekä Veeran lempeä ja miellyttävä ääni luovat tilan, jossa rentoutukseen osallistuja pääsee turvallisesti itsensä ja uskomustensa äärelle.


Palaute osallistujalta:
"Hieno kokemus! Kiitos kummallekin!
Hieno yhdistelmä hypnoosin "kerronnan" ja ääniterapian käytöstä yhdessä.
Luotettava ilmapiiri!


Äänimaljojen yms. äänet tuntuivat kehossa ja rentouttivat lihaksia selvästi.


Keho vaipui kuin uneen, mieli tuntui pysyvät mukana kerronnassa ja mieleen tuli positiivisia tulevaisuudenkuvia, ja loi uskoa tulevaan, että asiat menee parempaan, että pystyy suoriutumaan ja uskomaan itseensä ja omiin kykyihin.
Kiitos "

Ravintoainemittaus

Minimessuilla ravintoainemittausta HEALTH CONCEPT ANALYZER-laitteella klo 9-14 välillä.

TIEDÄTKÖ MITÄ KEHOLLESI KUULUU?

SAATKO RIITTÄVÄSTI ESIMERKIKSI VITAMIINEJA JA KIVENNÄISAINEITA?

IMEYTYVÄTKÖ NE KEHOSI HYÖDYKSI?

KEHOASI VOI TASAPAINOTTAA, ON VAIN TIEDETTÄVÄ MIKÄ ON HYVÄKSI JUURI SINULLE!

Laitteella voi mitata 13 eri osa-aluetta:

-VITAMIINIT

-KIVENNÄISAINEET

-RUUANSULATUS

-HAPPO-EMÄSTASAPAINO

-SYDÄN JA VERISUONET

-LUUN MINERAALITIHEYS

-AMINOHAPOT

-AIVOT JA KESKUSHERMOSTO

-KOENTSYYMIT

-IMMUUNIJÄRJESTELMÄ

-IHO-RASKASMETALLIT

-HAITALLISET AINEET

Minimessuilla voit valita listasta 4 osa-aluetta ja minitulkinnan 30€ hintaan.

Tervetuloa ravintoainemittaukseen!

Minna-Maria Syysvalo

Hyvinvointitilan Minna-Maria tekee messuilla näytehoitoja klo 14:15 - 19:30. Hänen hoitojensa punaisena lankana ovat kosketuksen parantava voima ja rentoutumisen merkitys terveyden edistäjänä.

Tule messujen lomassa rentoutumaan ja kokemaan Minna-Marian taianomaisen, puhdistavan ja syvärentouttavan kosketuksen voima.

Minna-Marian palvelut Minimessuilla:

Energiahoito 30 min

Ota itsellesi ansaittu lepohetki ja tule rentoutumaan intuitiiviseen energiahoitoon. Saat hoidossa energiatasolla juuri sen, mitä tässä hetkessä eniten tarvitset, korkeimmaksi parhaaksesi.

Teen hoidon maatessasi hoitopöydällä omissa vaatteissasi, mukavasti lämpimän peiton alla. Autan sinut rentoutuneeseen tilaan tietoisen ja lempeän kosketuksen avulla, mikä auttaa sinua avautumaan hoidon vastaanottamiselle.

Käytän hoidon tukena myös rauhoittavaa musiikkia, äänimaljaa ja koshia jotka osaltaan auttavat sinut syvemmän rentoutumisen tilaan.

Kehon ja mielen syvärentoutus 30 min

Täydellinen apu stressaantuneelle mielelle ja keholle aktivoimaan kehosi luontaisia paranemismekanismeja.

Käyn hoidossa kehosi läpi päästä varpaisiin tietoisella lempeällä kosketuksella ja kevyellä hieronnalla. Hieron kevyesti myös päänahkasi ja korvasi. Olet muuten pukeissa, mutta hartiat ja ylärintakehä paljaana, pyyhe ja peitto suojanasi. Käytän hoidossa öljyä, kun käsittelen kämmenesi ja sormesi, samoin kuin hartioittesi ja dekoltee alueen käsittelyssä.Välitän sinulle hoidon aikana myös tasapainottavaa ja parantavaa energiaa.

1 näytehoito 15€ tai 2 näytehoidon paketti yht. 20€ (Voimassa 28.5. klo 14:15-19:30 välisenä aikana, käy myös Miia Tuppuraisen MindBody Balance Method -energeettiseen jäsenkorjaukseen)

Lämpimästi tervetuloa itsesi äärelle, varauslistat löydät paikan päältä!

Bhawna Sharma

Ayurveda konsultaatio

Haluatko tietää miten kehosi voi ayurvedisestä näkökulmasta? Tai tietää ayurveda kehotyyppisi? Minimessuilla 28.5 klo 12-16:30 mahdollisuus saada pikatulkinta Vaidya Bhawna Sharmalta edulliseen messuhintaan! Auyrveda minikonsultaatio 20min vain 25€

Bhawnan erikoistumisalat:

-Yleinen terveys ja hyvinvointi

-Migreeni

-Iho ongelmat

-Elintapa sairaudet

-Naisten terveys, naistenvaivat

-Hedelmällisyys ja raskauteen valmistautuminen

-Odotusajan hyvinvointi

-Synnytys ja synnytykseen valmistautuminen

-Lasten hyvinvointi ja lastenvaivat

Tule kuulemaan toisenlainen näkökulma terveyteen ja hyvinvointiin. Tuntemalla kehotyyppisi voit tunnistaa kehosi ja luonteesi heikkoudet ja vahvuudet. Ayurveda-konsultaatiossa saat mm. henkilökohtaiset ohjeet kehotyypilllesi soveltuvasta ruokavaliosta, liikunnasta ja päivärytmistä.

Lämpimästi tervetuloa minikonsultaatioon!

Mirja Poikkeus

Young Living

Luonnonmukaisen vaihtoehdon hyvinvointiin löytänyt Mirja Poikkeus tulee minimessuille kertomaan Young Livingin laadukkaista ja muuntelemattomista eteerisistä öljyistä. Kuten messuille kuuluu, myös öljyistä on luvassa huikeita messutarjouksia!

Mirjalla on vuosien takaa vankka kokemus ja tieto yrttien ja kasvien salatuista voimista. Nämä luonnon ihmeet on mm. puristettu tai tislattu meille pieniin pulloihin joista pääsemme näppärästi käyttämään niitä aina kun tarvitsemme sitten buustia tai hoitoa elämäämme, niin kehon kuin mielen tasolla. Luonnonmukaisena hajuvetenä toimii myös täydellisesti Minimessuilla sinulla on mahdollisuus tulla kysymään mieltä askaruttavia asioita eteerisistä öljyistä ja kemikaalittomasta kodista Mirjalta klo 12-17 välisenä aikana.

Sinulla saattaa olla samanlaisia kysymyksiä kun minulla aikanaan kuten mikä eteerinen öljy? Mihin sitä käytetään? Miten niitä käytetään? Mistä ne on valmistettu? Sopivatko ne hajuherkille? Onko niistä mitään hyötyä? Mihin? Miten öljyt eroaa toisistaan? Miten ne voisivat auttaa minua? Tai mikä kemikaaliton koti? Miten semmoinen onnistuu?

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan tuotteisiin jotka on mullistaneet monen elämän!

Miia Tuppurainen

Energeettinen Jäsenkorjaus-
BodyMind Energy Balancing Method

Miia Tuppurainen

Suomen Energiahoitajien koulutukseen pohjautuva hoito, jossa mitataan kehon asentovirheitä ja korjataan niitä kanavoimalla fyysisen kehon ongelmakohtaan energiaa. Jokainen hoito on yksilöllinen ja alkaa lyhyellä keskustelulla hoidon tavoitteista. Hoidan myös energiakentän intuitiivisesti. Käytän EFT-tekniikkaa traumojen/uskomusten poistoon.

Hoito poistaa tehokkaasti stressiä kehosta ja mielestä. Halutessasi käytän Ääänimaljaa tehosteena. Traumojen ja uskomusten hoitoon käytän EFT-tekniikkaa.
Olet lämpimästi tervetullut hoitooni!

Energeettinen jäsenkorjaus klo 14:15-19:30
1 hoito 15€
2 hoitoa 20€
(Saatavilla myös energiahoito ja kehon ja mielen syvärentoututus.)