Modern Constellation Workshop

Sunnuntaina 28.8.2022
klo 10-16

Päivän workshopissa käytämme konstellaatiomenetelmää tuodaksemme näkymättömät ja ylisukupolviset traumataakat näkyviksi.

Päivän aikana teemme konstellaatioharjoituksia pareittain ja yhdessä sekä ryhmästä nousevia pidempiä konstellaatioita.

Konstellaatiotyöskentely voi auttaa sinua, jos haluat ymmärtää, miten alitajuiset mallit ohjaavat toimintaasi tiedostamattasi. Voit tämän kokemuksellisen menetelmän avulla tuoda näkyväksi, miten omaksumasi mallit vaikuttavat suhteisiisi esim perheeseen, rahaan, sairauteen, yhteiskuntaan.
Omat eväät, päivän aikana pidetään evästaukoja.

Ryhmän koko 8-15 henkilöä.

Hinta päivitetään pian!

Ohjaajina toimii Noora Ruuth ja Tarja Lindholm

lmoittaudu mukaan ja kysy lisää 1.8. mennessä

constellation.finland@gmail.com
noora.ruuth@gmail.com / 0407585180

Olen Noora Ruuth, mikkeliläinen hevosnainen, Valkoinen noita ja konstellaatio-ohjaaja.

Olen kiinnostunut ihmisten ja eläinten hyvinvoinnista ja niiden vaikutuksista toisiinsa. Elämme yhä kiihtyvässä Uudessa Ajassa, joka haastaa meitä katsomaan syvemmälle sisään todelliseen Itseemme. Vuodesta 2011 olen kiihtyvällä tahdilla sukeltanut näkymättömään maailmaan, mutta käynyt syväsukelluksen myös paikallispolitiikassa. Olen itseoppinut intuitiivinen energioitten välittäjä ja kaivonkatsoja - minulle näytetään myös näkymätöntä, ja olenkin saanut paljon oppeja Verhon toiselta puolelta.

Olen Akkain Woiman kantaja, rummun synnyttäjä ja toimin kätilönä Woimarummun synnyttäjille. Kursseja olen pitänyt keskisessä Suomessa, mutta kauemmaksikin on mahdollista liikkua.Olen myös konstellaatio-ohjaaja, ja haaveeni onkin saada ohjata yhä enemmän konstellaatioita hevosten kanssa. Konstellaatio on kokemuksellinen itsetuntemusmenetelmä, jolla voidaaan tuoda näkyväksi tiedostamattomat ja alitajuiset mallit. Konstellaatiossa voidaan tutkia ylisukupolvisia traumataakkoja tai entisten elämien tuomia sotkeumia ja siihen voidaan liittää erilaisia menetelmiä ja elementtejä, kuten shamanismi, hypnoosi, astrologia, korttitulkinnat, energiahoidot, eläimet, jne.

Haluan ravistella kanssakulkijoita näkemään ylisukupolviset traumataakkamme, kollektiiviset sotkeumamme ja Elämän Voiman virran kohti Uutta.

Facebook: @luontotaipale @modernconstellation @akkainwoima