Naisten piiri

Naisten piiri

Voinko hyväksyä itsessäni epämukavatkin tunteet?

Millaisia odotuksia ja vaatimuksia olen luonut itselleni?

Mistä ne kumpuavat?

Mitä en hyväksy itsessäni?

Vuosi 2021 lähenee pikkuhiljaa loppuaan ja talviaika kutsuu kääntymään sisäänpäin. Moni ehkä tunnistaa itsessään keskeneräisyyden ja riittämättömyyden tunteita. Saatamme huomaamattamme vertailla itseämme muihin ja ylläpitää 'sisäistä vankilaa', jossa painimme jatkuvasti itsekriittisyyden ja tuomitsevuuden ristiaallokossa. Haluaisitko tulla oppimaan lisää itsesi hyväksymistä ja tulla näkyväksi sellaisena kuin olet? Kokea mikä voima on yhdessä jakamisessa ja läsnäolossa?

Illan pääpaino on piirijakamisessa, jossa jokainen pääsee jakamaan omia ajatuksiaan ja kokemuksiaan juuri sen verran kuin kokee tarpeelliseksi ja turvalliseksi. Piiriin saa tulla mukaan myös ilman minkäänlaista painetta osallistua. Toisinaan voi kokea, että haluaa enemmän vain kuunnella. Piirin idea on, että jokainen saa keskeyttämättömän tilan jakaa ajatuksiaan, ilman kommentointia, ohjailua tai tuomitsemista. Tärkeintä on kunnioittava ja turvallinen jakamisen tila. Jakamista tehdään sekä yhdessä, että pariharjoituksina.Tulemme ohjaamaan piirissä myös muutamia harjoituksia, jossa voit syventää läsnäoloa ja yhteyttä itseesi. Piiri on täysin luottamuksellinen. Kaikki asiat, joita piirin aikana käsitellään, jäävät sinne paikkaan. Jokainen ilmoittautunut sitoutuu tähän.

Mitä saat piiristä:

✦ Mahdollisuuden tulla kuulluksi ja nähdyksi juuri sellaisena kuin olet

✦ Kokea jakamisen eheyttävän vaikutuksen

✦ Saada uusia näkökulmia ja oivalluksia

✦ Tutustua uusiin, samanhenkisiin ihmisiin

✦ Irrottautua arjen rooleista ja ottaa omaa aikaa

✦ Purkaa tunteita

✦ Oppia itsestäsi

✦ Vahvistaa kehoyhteyttä ja läsnäoloa

✦ Oppia lisää lempeyttä ja itsemyötätuntoa

Naisten piiriin ovat tervetulleita kaikki naiskeholliset riippumatta seksuaalisesta suuntautumisesta. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta piirityöskentelystä. Laita ihmeessä viestiä, jos jokin asia mietityttää piirissä.Piirissä ei vaadita maskin käyttöä. Osallistuthan vain täysin terveenä.

AIKA: Tiistaina 30.11 klo. 18-21 (3 h)
PAIKKA: Kuparitie 14-16
(e talon päädyssä), 00440 Helsinki. Kehon ja mielen hyvinvointi -tila.
Ympäristössä hyvin parkkipaikkoja autoille ja junalla pääsee aivan toimitilan vireen.

HINTA: 45 €/hlö (sis. Alv 24%), maksu paikan päällä ainoastaan kortilla

ILMOITTAUTUMINEN: eveliina@kohtimerkitysta.fi TAI info@vedana.fi (28.11 mennessä)

Peruutusehdot: Jos estyt osallistumasta, ilmoitathan siitä pikimmiten p. 050 470 7670/ Marjo TAI p. 040 053 2268/ Eveliina. Tekstiviesti tai puhelu käy.

✦✦✦✦✦

Marjo Karjalainen, VedanaOlen Tantric Life Coach ja Body&Mind Energy Balancing Method -energiahoitaja. Lähdin syventämään matkaani tantran ja energiahoitamisen parissa n. 3 vuotta sitten ja sen aikana olen oppinut mm. rajoistani, intuitiosta, läsnäolon tärkeydestä, uskomusjärjestelmästäni, hyväksymisestä, seksuaalisuudestani, tunnetyöskentelystä ja kehotietoisuudesta. Matka jatkuu edelleen, mutta tärkeintä on uskaltaa ja muistaa myös, että kaikki ei ole niin vakavaa. Tunnen vahvaa kutsumusta tilan pitämiseen itsen äärelle, kohti aidompaa ja vapaampaa elämää. https://vedana.fi

Eveliina Isopahkala, Kohti merkitystäOlen kognitiivinen lyhytterapeutti, hyvinvointivalmentaja ja Theta Healer®. Vahvistan ja autan työssäni ihmisiä kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia, sisäistä rauhaa ja tasapainoa. Oma elämänpolkuni on johdattanut minut itsetuntemuksen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin pariin. Matkan varrella olen opetellut itseni hyväksymistä ja rakastamista, itsemyötätunnon taitoa, oman sydämen äänen kuuntelua, omien rajojen, tunteiden ja tarpeiden tunnistamista - Itseni puolella olemista. Negatiivisten uskomusten purkaminen on ollut yksi matkani merkittävin eteenpäin vievä voima, johon sain tehokkaan avun Theta Healing®:ista. Sisäisen muutoksen kautta, myös ulkoiset olosuhteet elämässä muuttuvat. https://kohtimerkitysta.fi/