NeuroVIZR hoito

Mahtavia uutisia! Saimme toimipisteellemme maailman uutuuden, NeuroVIZR 2 valo- / äänilaiteen, jolla voit nauttia aivoja stimuloivista ja tukevista järjestelyistä.

Tiedostamme,  että kokonaisvaltainen hyvinvointi muodostuu useasta asiasta ja haluamme parhaamme mukaan tukea asiakkaitamme saavuttamaan sen. Olimme onnekkaita, kun pääsimme kokeilemaan laitetta ensimmäisten joukossa ja kokemus oli mieletön.

Kokemus on itsessään upea ja olo hoidon jälkeen rentoutunut ja hämmentynyt. Tämän laitteen avulla voimme tukea ja viedä asiakkaidemme kokonaisvaltaista hyvinvointia ihan uudelle tasolle!

NeuroVIZR - First Language™ laite

NeuroVIZR laitteen teknologia operoi aivoissa "First Language" nimisen toiminnon kautta mikä on käytännössä sanoja vanhempi ohjelmoitu koodijärjestelmä aivoissa. NeuroVIZR laite tukee käyttäjän neuroplastisuutta aivojen hermosolujen kautta, jolla on positiivisia vaikutuksia hyvinvointiin, tietoisuuteen, luovuuteen ja suorituskykyyn . Laite toimii välineenä "ensimmäiselle kielelle", joka on tietoisen ajattelun ja symbolisen kognition lisäksi arkaainen metakieli, jonka kaikki elävät organismit jakavat. Elävien järjestelmien on organisoitava ja tehtävä yhteistyötä selviytyäkseen ja menestyäkseen - mikä tarkoittaa, että heidän on kyettävä kommunikoimaan. Tämä viestintä vaatii yhteisen alkukielen, kaikkien jakaman ensimmäisen kielen.

"Ensimmäinen kieli" on luonnollinen viestintä monimutkaisten taajuuksien valossa ja laitteen äänitaajuudet vievät kognitiivisen sekä hermoston hyvinvoinnin uudelle tasolle. Laitteen avulla luonto sulautuu uuteen tekniikkaan kehosi ja mielesi kanssa mahdollistaen turvallisen, tehokkaan ja jännittävän suoran vuorovaikutuksen aivojesi kanssa. NeuroVIZR tuottaa upeita, mielekkäitä integroituja valo / äänitekniikka -kokemuksia mielesi silmässä ja korvassa. NeuroVIZR on suunniteltu tuottamaan hyvinvointia hermosoluille ja sitä kautta koko keholle. Neuroplastisuuden ansiosta aivosi voivat kehittyä - missä iässä tahansa. Ihmisen aivoja pidetään kaikkien aikojen monimutkaisimpana elimenä ja nykyinen lääketiede tunnustaa, että aivosi voidaan ohjata onnistuneeseen positiiviseen neuroplastiseen muutokseen. Viimeisin aivotutkimus osoittaa, että hermoyhteyksiä voidaan ylläpitää, palauttaa ja parantaa. Laitteessa on useampi ohjelma joista valitaan sopiva ohjelma sisäisen tavoitteesi ja halutun mielen maiseman tavoitteen mukaan.

Toivotamme teidät tervetulleeksi matkalle värikkäisiin geometrioihin, fraktaalimalleihin, houkutteleviin äänimaisemiin ja "tiedostamiseen ajattelematta". Nauti NeuroVIZR:n positiivisista vaikutuksista hermostolliseen hyvinvointiin, kognitiiviseen suorituskykyyn, luovuuteen ja tietoisuuden tutkimiseen! NeuroVIZR hoitoja tarjolla Haagan Jalkaterapian tilassa, Tinatie 5.

Hoidon kesto on 11 min ja tutustumistarjous hoitoon 30€ (sis. alv 24%). Varauskalenteri avataan pian, puhelimitse varaukset ja tiedustelut 045 220 9888.