Pienryhmävalmennus Kati Laukola

Omavapaus, Kati Laukola

www.omavapaus.com

Puh 045 1435 320 tai omavapaus@gmail.com

Pienryhmävalmennukset


Sydänyhteyden ja kiitollisuuden löytäminen - kohti rauhallisempaa ja seesteisempää elämää

Haluatko oppia tuntemaan enemmän rakkautta ja kiitollisuutta itseäsi kohtaan ja saada henkilökohtaista opastusta tähän?

Tällä pienryhmäkurssilla opit löytämään sisäisen voimasi, rakkautesi, kiitollisuutesi elämää kohtaan ja saat minun ja ryhmän tuen. Luomme turvallisen ja luottavaisen ryhmän, jossa sinulla on tilaa ja mahdollisuus kertoa omista toiveistasi, peloistasi, epävarmuuksistasi ja saada niille hyväksyntää ja rakkautta.

Kurssin aikana opimme sallimaan ja antamaan itsellemme rakkautta, hyväksymään meidän pimeimmätkin, negatiivimmatkin piirteet ja antamaan itsellemme ja toisille anteeksi. On tärkeä oppia päästämään irti kontrollista ja luottamaan elämään sekä huomata, että sinua kannatellaan ja sinulla on koko ryhmän tuki. Tämä kurssi on hyvin voimaannuttava kokemus sinulle, joka kaipaat lisää voimaa, rohkeutta ja luottamusta itseäsi kohtaan. Tällä kurssilla sinulla on tilaa tunteillesi ja pääset reflektoimaan niitä turvallisessa ympäristössä. Minulle on tärkeää, että jokainen teistä kokee tulleensa kuulluksi ja nähdyksi ja jokainen saa oman tilansa ja aikansa käsitellä omia asioitaan. Sinun mielipiteesi on tärkeä ja vaikka kurssi nostattaisi jotainkin tunteita pintaan, anna niiden tulla näkyväksi, kohtaa ne rohkeasti ryhmän tuella ja päästä niistä sitten irti. Saat kurssilla myös vertaistukea muista samassa tilanteessa olevista ja pystymme näin tukemaan toinen toisiamme.

Teemme harjoituksia, meditaatiota ja tutkimme sisäistä lastamme ja uskomuksiamme ja työstämme esiin tulevia virheellisiä toimintamalleja, tunnelukkoja yms., jotka eivät enää palvelu sinua. Saat voimaa ja energiaa kohdata itsesi ja ympäristösi ihan uudella tavalla.

Kurssin kesto, tarvittavat välineet ja hinta:

 • 4 kertaa, alkaen lauantaina 11.3 klo 11-12.30 (tapaamiskerrat 11.3, 18.3, 25.3 ja 1.4)

 • 1.5 tuntia/kerta

 • 250 euroa/koko kurssi, kaikki materiaali jää sinun käyttöösi

 • Ota mukaan muistiinpanovälineet

 • Kurssin osallistujamäärä 3-12 hlö, joten ilmoittaudu pikaisesti ja varmista paikkasi heti

 • Ilmoittaudu kurssille viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkua

Ensimmäinen tapaamiskerta lauantaina 11.3 klo 11-12.30 Helsingin Pohjois-Haagassa Kehon ja mielen voiman hyvinvointitilassa, Kuparitie 14

Ilmoittaudu mukaan kurssille, ohjaaja Kati Laukolalle, puh 045 1435 320 tai omavapaus@gmail.com

Mandalakivien maalausta

Tervetuloa maalaamaan oma voima-mandalakivesi 💗.

Ota mukaan löytämäsi kivi jostain tärkeästä paikasta tai muu kivi, joka kutsuu sinua. Kivi, johon haluat maalata voimaannuttavia kuviota, ladata voimakkaita kiitollisuuden ja rakkauden tunteita. Tarvittaessa saat minulta myös kiven ja maalaamiseen tarvittavat välineet. Vietetään rento ja mukava päivä yhdessä, tutustuen omaan kehoomme, sieltä tuleviin viesteihin ja puhdistetaan alitajunnasta nousevia tunnelukkoja ja uskomuksia.

Voit halutessasi ottaa omat maalit, pensselit, akryylivärit mukaan, mutta tarvittaessa saat niitä myös minulta. Aloitamme kurssin tutustumalla omaan kehoomme, rentoutusmeditaatiolla. Laskeudumme omaan 20 euron materiaalimaksu, kurssihinnan lisäksi niille, jotka käyttävät minun kiviä ja maaleja

 • Kesto noin 3-4 h, sisältää tunnetyöskentelyä, uskomusten/tunnelukkojen purkamista

 • 90 euroa, sisältäen henkilökohtaisen opastuksen, teetä ja sympatiaa <3

 • 20 euron materiaalimaksu, kurssihinnan lisäksi niille, jotka käyttävät minun kiviä ja maaleja

 • Kurssin osallistujamäärä 3-12 hlö, joten ilmoittaudu pikaisesti ja varmista paikkasi heti

 • Kurssi alkaa sopimuksen mukaan, kun saadaan riittävästi ilmoittautuneita

Ilmoittaudu mukaan kurssille, ohjaaja Kati Laukolalle, puh 045 1435 320 tai omavapaus@gmail.com

Minun esittely:

Hei, olen Kati Laukola ja minulla on yritys nimeltä Omavapaus. Haluan opettaa sinulle mielen voimaa, mihin kaikkeen sinä voit pystyä, kun sinulla on sydän kompassina sekä luottamus ja usko omiin kykyihisi.

Olen itse parantunut syövästä mielen voimalla, lähtemällä uskomaan ja tuntemaan miltä tuntuisi olla täysin terve. Tilanne oli hyvin kriittinen ja minulla oli aluksi niin iso kasvain rinnassa, että sitä ei pystytty leikkaamaan ja tämä oli levinnyt myös kainaloon. Elämäni arvot ja prioriteetit meni täysin uusiksi ja ainut asia, joka jäi listalleni, oli halu pysyä hengissä, olla terve. Sillä toimiiko minun aivot, maksa tai munuainen tai onko minulla työpaikkaa tai rahaa ruokaan ei ollut merkitystä, koska jos kuolen huomenna niin mitä minä näillä asioilla teen? Joten tärkein ja ainut asia, johon keskitin kaikki voimani, uskoni, rakkauteni oli, että haluan pysyä hengissä. Välillä minullekin tuli hetkiä, että tuleeko tästä mitään, mutta silti jatkoin sitkeästi.

Luotin että elämä kantaa ja päästin irti kontrollista, joka ei ollut minulle helppoa, kun olin tottunut olemaan kontrollifriikki joka duracell pupuna hoitaa kaiken sekunnissa. Jouduin opettelemaan pysähtymistä, kiitollisuutta, armollisuutta, rakkautta elämää ja ihanaa kehoani kohtaan, joka teki joka hetki parhaansa. Olen tärkeä, arvokas, elämän ihme ja mikä voima meidän sisällä onkaan kun saat sen käyttöösi.

Haluan opettaa sinulle myös, miten tuntea kiitollisuutta, rakkautta myös tilanteissa, jotka tuntuvat aluksi kaoottiselta, epätoivoiselta, koska niin kauan kuin on elämää, on toivoa. Opetan sinua näkemään aluksi negatiiviselta vaikuttavista asioista myös ne myönteiset asiat. Jokaisella elämäsi tapahtumalla, tunteella on joku viesti sinulle. Minulla se oli, että muutu, lähde arvostamaan itseäsi, elämääsi, terveyttäsi tai kuole. Tämä oli kehoni viesti muutokselle, jouduin kokemaan sen hyvin haasteellisella ja elämää uhkaavalla tavalla, kun vähempi ei minulle riittänyt. En kuitenkaan katkeroitunut tästä vaan löysin sisäisen rauhani ja haluni muuttua, haluni elää.

Haluan opettaa tätä myös sinulle, kuinka kaikki on mahdollista, kun sinulla on sydän kompassina ja sinulla on usko ja luottamus siihen, että elämä kantaa. Rakasta itseäsi, rakasta elämääsi <3

www.omavapaus.com, puh 045 1435 320 tai omavapaus@gmail.com