Reiki 1 -kurssi

Reiki 1- kurssi

REIKI 1 -kurssi Mikao Usuin oppien mukaan. Tämä on peruskurssi, jonka aikana kanavasi avataan ja harmonisoidaan vastaanottamaan ja välittämään universaalia energiaa. Monille se on myös puhdistautuminen ja/tai elämänmuutos, joka avaa tien omaan sisimpäämme, aikaisemmin käyttämättä olleisiin voimavaroihimme ja tuo uuden tavan kokea olemassaolomme.

Reiki 1-kurssilla saatu harmonisointi eli "viritys" kestää koko elämän, sitä ei tarvitse uusia.Tällä kurssilla opit hoitamaan itseäsi Reikin avulla ja opit tutustumaan energioihin ja niiden käyttöön.

Saat kurssilla tietoa Reikin:
- historiasta
- periaatteista
- vaikutuksista
- eri hoitotavoista
- traditionaalisista käsien asennoista
- harjoittelet hoidon tekemistä itsellesi ja muille
- saat elinikäisen vihkimyksen Reikienergian käyttöön
- saat todistuksen Reiki 1-tason suorittamisesta
- saat kirjallisen kurssimateriaalin mukaasi kertausta varten
- saat jatkossa tarvitessasi minulta henkilökohtaista tukea ja apua

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan opiskelemaan Reikiä!

Kurssiajankohta: lauantaina 16.7.22. ja sunnuntaina 17.7.22. klo 11.00 - 15.30 (arvio lopetusaika, joka riippuu osallistujien määrästä)

Kurssin hinta: on 240€ (sis alv 24%) ja sisältää edellä mainitun lisäksi molempina iltoina kahvin/teen. EARLY BIRD TARJOUS 199€ 3.7.22 asti.

Opettajana kurssilla: Mirja Poikkeus, Reiki-Master, puh 0400 619255. Reiki -hoitoja vuodesta 2008 ja opetusta vuodesta 2012

Varmistat kurssipaikkasi ilmoittautumalla ja maksamalla kurssimaksun tästä.
Osallistumisesi varmistat ilmoittautumalla mahdollisimman nopeasti, paikkoja on rajoitetusti. Kurssille mahtuu 8 ensin ilmoittautunutta ja kurssin toteutumiseen minimimäärä on 4 osallistujaa. Kurssille ilmoittautuminen on sitova.