Sinun Valo -valmennus

Jokainen meistä sisältää äärettömän määrän potentiaalia, luomisvoimaa ja valoa. Autan asiakkaitani yhdistymään tuon sisäisen valon ja omien valon auttajien kanssa. Autan ihmisiä löytämään ilon, rakkauden ja valon sisältään ja antamaan sen levitä omaan elämään.

Tarjoan kaikille kiinnostuneille edullisen tutustumiskäynnin tähän valmennukseen, jotta saamme yhdessä tutustua toisiimme ja tunnustella onko tämä oikea valmennus sinua varten.

Tutustumiskerta 20€
Hinta tutustumisen jälkeen 124€/kk
Opiskelijat ja eläkeläiset 100€/kk

Sisältää 2 kpl 60 min mittaista valmennuskertaa ja jatkuvan yhteydenpitomahdollisuuden viestitse ja puhelimitse.

Jasmin Ahonen - kuvaaja Mia Järvisalo
Jasmin Ahonen - kuvaaja Mia Järvisalo


Jasmin Ahonen

Minun perimmäinen tarkoitukseni on luoda tilaisuuksia ihmisille pysähtyä kohtaamaan itsensä ja löytämään oma sisäinen voimansa. Koen, että osa elämäntehtävääni on kanavoida ihmisille energiaa ja tietoa taivaallisilta auttajilta, sekä auttaa ihmisiä löytämään oma yhteys valoon ja rakkauteen.

Olen kulkenut henkisellä polulla nyt tietoisesti yli 10 vuoden ajan ja saanut jo nuorena luotua voimakkaan yhteyden taivaallisiin auttajiini. Matkan varrella on ollut monenlaisia haasteita ja elämäntilanteita, joista olen nyt kiitollinen. Matkani jatkuu varmasti tästä eteenpäinkin tapahtumarikkaana ja uusia haasteita tulee nousemaan. Kaunista on se, että elämä voi olla ihanaa ja kaikki voi olla hyvin haasteidenkin keskellä.

Olen itsekin ihminen, enkä lainkaan ketään toista parempi. Minulla on annettavana opit omista kokemuksistani ja kaikki se, mitä omat auttajasi haluavat sinulle mahdollisesti kauttani tuoda. Toimintani pohjalla on avoimuus, rehellisyys ja luottamus. Kaikki menee aina niin kuin on tarkoitettu, kun toimii enkeleiden ja taivaallisten auttajien kanssa yhteistyössä.