Sointukylpy äänirentoutus

Sointukylpy äänirentoutus

Stressiä ja kuormitusta? Hoitavien äänimaljojen, gongien,symbaalien ja koshi soittimien lempeät soinnut ja äänivärähtelyt vaikuttavat kokonaisvaltaisesti kehoon ja mieleen.


Kevään Sointukylvyt
La 16.3. klo 18-19

La 6.4. klo 14-15

La 27.4. klo 14-15


Kertamaksu 25 €
Avajaistarjous -50%

Tule voimaantumaan syvärentouttavaan sointukylpyyn. Sointukylpy tapahtuu ryhmässä. Se voidaan vastaanottaa makuuasennossa jumppamatolla maaten mukavasti peiton alla, tai halutessasi voit myös istua tuolissa.
Fyysisesti koettava äänivärähtely ja harmoniset ylä-äänet ulottuvat solutasolle ja antavat lihaksille ja hermostolle mahdollisuuden rentoutua.Harmoniset äänet hoitavat aivojamme ja koskettavat limbisen järjestelmän kautta tunteitamme, ajatuksiamme ja kehoamme. Äänen ja sen värähtelyn vaikutus on rentouttava, virkistävä ja tasapainottava. Sointukylvyn jälkeen olo on parhaimmillaan levännyt, virkeä ja valpas.
Sointukylvyssä maljojen ja gongin resonanssi (myötävärähtely) saa soluissamme olevan nesteen värähtelemään, ja sitä kautta myös aineenvaihdunta tehostuu. Tämän vuoksi on tärkeää muistaa juoda riittävästi äänirentoutuksen jälkeen.
Teen myös yksilöhoitoina syvärentouttavaa äänimaljahierontaa Peter Hess® -ääniresonanssimetodiin perustuen.

Ota yhteyttä ja varaa aika 040 5248199/Merja tai aariahyvinvointipaja(at)gmail.com (puhelut toimistoajan jälkeen, viestit anytime)

Äänirentoutusta antaa sote-koulutettu hoitaja Merja Mäkelä- Peter Hess® -äänimaljahieronnan harjoittaja ja sointukylpyohjaaja- Erkkajooga® -ohjaaja (sovellettua joogaa erityisryhmille/kehitysvammaisille)-naurujoogaohjaaja-Asahi® -ohjaaja