Keitä me olemme?

Tekijöiden esittely

Kehon ja mielen voimassa on tarjolla monipuolista osaamista ja erilaisia palveluita yksilöhoidoista viikkotunteihin ja koulutuksiin!

Tällä sivulla kerromme hieman itsestämme ja jokaisen esittelyn kohdalta löydät linkin palveluihin.

Bhawna Sharma - Ayurveda

Bhawna is an Indian Ayurveda physician from Shimla, Himachal India who resides in Helsinki & one of the main teachers & consultant at Suomen ayurveda yhdistys..

With 12 years of clinical experience in hospitals, Clinical Research, clinics and rural health camps, specializing in women's health.

She has facilitated training programs for hundreds of national and international students in Ayurvedic Medicine and Yoga Therapy; emphasizing her specialty in women's healthcare. Bhawna has a substantial experience in the field of clinical research, specially Drug Safety, Medical Writing and Ayurveda

Educated in a The South of India medical school that fully integrated classical Ayurveda with "modern medicine", Dr. Bhawna has an exceptional perspective and ability to integrate western science and traditional Ayurvedic medicine for western students.

Bhawna, a physician by training has various certifications to her credit. Her continuous zeal for learning took her to IIM Calcutta, where she completed Executive MBA. She also completed various Nordic Certifications regarding Nordic Cooking & Lifestyle from Standford University & University Of Copenhagen, She wants to keep learning and contribute her bit to Ayurveda & the development of "safer & effective drugs for patients". In the future, Bhawna wants to utilize her rich experience in clinical research and Drug Safety Operations combined with her training in Medicine and Management.

Inga Dolinskaja

Koulutettu hieroja, Urheiluhieroja, Aktiiviliikkuja

Valmistuin hierojaksi vuonna 2016 ja siitä lähtien olen toiminut kokopäiväisenä hierojana. Teen urheilu- ja klassista hierontaa, kuumakivihierontaa ja Intialaista päähierontaa. Sovellan hieronnassani erilaisia tekniikoita ja hyödynnän matkan varrella kertyneitä lisäkoulutuksia. Hoidan jokaista asiakasta heidän tarpeiden mukaisesti, tehokkaasti ja ongelma alueille keskittyen, kuitenkin kivuttomasti ja rentouttaen. Annan mielelläni asiakkailleni vinkkejä ja harjoituksia terveyden edistämiseen.
Service also available in:

- english

- на русском

-eesti keeles

Mirkka Huhtamäki

Koulutetun hierojan opintoihini kuului urheiluhieronta ja raajanivelten liikkuvuuden edistäminen, joten opintoni ovat tarjonneet monipuolista näkemystä ja teknistä valmiutta tehdä monipuolista hierontaa.

Olen myös shiatsumestari ja Asahi Health -ohjaaja sekä opiskelen tiibetiläisillä äänimaljoilla tehtävää rentouttavaa hoitoa. Olen työskennellyt shiatsuhoitajana vuodesta 2013 ja samalla opetellut pitämään paremmin huolta myös itsestäni. Rentous ja rentoutuminen eivät ole aina itsestäänselviä asioita ja niiden opiskelun tiellä jatkankin edelleen. Työskentelytapani on rauhallinen ja läsnäoleva.

Minulle voit varata aikoja shiatsuun, äänimaljahoitoihin ja äänimaljarentoutusryhmään. Aloitan myös ryhmän asahia vauvojen vanhemmille marraskuussa 2021.

Service also available in English!

Marjo Karjalainen

Nimeni on Marjo ja olen kouluttautunut tantrisen elämäntaidon valmentajaksi sekä Body&Mind Energy Balancing Method-hoitajaksi. Tarjoan mm. yksilöhoitoja, tantrista valmennusta, ryhmätyöpajoja ja tyhy-toimintaa yrityksille.Palveluideni kulmakiviä ovat kehotietoisuus, läsnäolo ja tilanpitäminen kaikelle, mikä sinussa haluaa tulla kuulluksi ja nähdyksi sillä hetkellä. Sinulla voi olla esim. kehollisia haasteita, kuten kiputiloja, oireita ja stressiä, joihin kaipaat apua. Voit myös kääntyä puoleeni, jos tarvitset turvallista tilaa ja läsnäoloa eri elämänhaasteiden-tai kysymysten äärellä.

Verkkosivuillani kerron lisää tantrasta (osiosta Q&A), palveluistani jne. www.vedana.fi/
Kannattaa ottaa myös seurantaan sivuni facebookissa (Vedana - Kehon & mielen yhteys) ja instagramista (vedana.fi).

Marjo Tero

Koulutettu hieroja, Jäsenkorjaaja, Kosmetologi, Lähihoitaja, Joogaopettaja

Olen valmistunut v. 1988 hierojaksi. Lihaskalvojen ihmeelliseen maailmaan olen tutustunut 11 vuotta sitten, jolloin aloitin 1. jäsenkorjauskurssini ja jäin koukkuun kerrasta.

Se, että saan sekoittaa eri hoitotekniikoita ja oppeja asiakkaan hyvinvoinnin, rentouden ja kivuttomuuden avuksi, on minulle iso ilo.

Jokainen ihminen on omanlaisensa, siksi myös hoidot teen asiakkaan mukaan, koska kahta samanlaista ei ole. Lihashuollosta rentouteen, päästä varpaisiin...

Lämpimästi tervetuloa hoitoihin ja joogatyöpajoihin!

Linda Ristiluoma

Sairaanhoitaja, koulutettu hieroja, personal trainer

Olen hierojan ammatin lisäksi kouluttautunut myös moniin muihin hoitomuotoihin, mutta aina palannut perinteisen hieronnan pariin poimien mukaan parhaat palat ja opit muista hoitomuodoista.

Opiskelen ensihoitoa ja tunnen näin ollen jo hyvin myös erilaiset sairaudet ja niiden mahdollisesti mukana tulevat erityistarpeet.

Olen iloinen, ihmisläheinen ja hierojana minulla on jo vankka 15-vuoden kokemus!


Tanja Tissari

Olen Tanja Tissari selvänäkijä, meedio ja energiahoitaja. Olen pienestä asti tuntenut energioita ja ymmärtänyt niiden sanoman.

Henkiset lahjani kuten niitä kutsun sain käyttööni toden teolla noin 8 vuotta sitten jolloin henkimaailma alkoi herättelemään minua öisin. Siitä lähti ihana tämän elämän kestoinen henkinen matka jolla ollaan ja jota en vaihtaisi ikinä mihinkään. Tämä on kutsumukseni ja haluan käyttää lahjojani toisten auttamiseen.

Pystyn näkemään tulevia asioita liittyen asiaan kuin asiaan eli esimerkiksi työ, ihmissuhteet, henkiset lahjat. Saan viestejä edesmenneiltä, myös lemmikeiltä. Saan yhteyden toisten oppaisiin ja sitä kautta myös paljon tietoa koskien asiakkaiden eri elämänalueita. Näen entisiä elämiä ja etenkin niitä jotka mahdollisesti vaikuttavat tähän elämään.

Minun auttajissani on ihanan parantavan energian omaavia jotka hoitavat kauttani asiakkaita. Minulle tuodaan myös tietoa asiakasta vahvistavista ja voimaannuttavista asioista kuten voimaeläimistä, väreistä, ruoista jotka vaikuttavat positiivisesti asiakkaaseen tai vaikkapa voimapaikoista.

Palveluni kirjo on siis todella laaja. Asiakkaan ei tarvitse itse osata tietää mikä palvelu hänelle sopisi vaan autan siinä miellelläni, jos se tuntuu hankalalta. Teen tätä todella suurella sydämellä ja olen kiitollinen jokaisesta kohtaamisesta.