Hyvinvointitilan hoitajat ja palveluntarjoajat
A - Ö

Kehon ja mielen voiman Hyvinvointitilassa on tarjolla monipuolista osaamista ja erilaisia palveluita yksilöhoidoista viikkotunteihin ja koulutuksiin!

Tällä sivulla kerromme hieman itsestämme ja jokaisen esittelyn kohdalta löydät linkin palveluihin.


Jasmin Ahonen

Minun perimmäinen tarkoitukseni on luoda tilaisuuksia ihmisille pysähtyä kohtaamaan itsensä ja löytämään oma sisäinen voimansa. Koen, että osa elämäntehtävääni on kanavoida ihmisille energiaa ja tietoa taivaallisilta auttajilta, sekä auttaa ihmisiä löytämään oma yhteys valoon ja rakkauteen.

Olen kulkenut henkisellä polulla nyt tietoisesti yli 10 vuoden ajan ja saanut jo nuorena luotua voimakkaan yhteyden taivaallisiin auttajiini. Matkan varrella on ollut monenlaisia haasteita ja elämäntilanteita, joista olen nyt kiitollinen. Matkani jatkuu varmasti tästä eteenpäinkin tapahtumarikkaana ja uusia haasteita tulee nousemaan. Kaunista on se, että elämä voi olla ihanaa ja kaikki voi olla hyvin haasteidenkin keskellä.

Olen itsekin ihminen, enkä lainkaan ketään toista parempi. Minulla on annettavana opit omista kokemuksistani ja kaikki se, mitä omat auttajasi haluavat sinulle mahdollisesti kauttani tuoda. Toimintani pohjalla on avoimuus, rehellisyys ja luottamus. Kaikki menee aina niin kuin on tarkoitettu, kun toimii enkeleiden ja taivaallisten auttajien kanssa yhteistyössä. 


John Hacklin

Pitkäaikainen Taiji:n harrastaja ja opettaja.

Koulutukseltani olen mm. Kuntouttavan vanhustyön lähihoitaja, sekä Koulutettu hieroja. Olen lisäksi opiskellut mm. osteopatiaa, kiinalaista lääketiedettä, ja erilaisia energiahoitomuotoja.

Nuorempana kiinnostuin kovasti itämaisista taistelulajeista, ja niitä ehdinkin kokeilla erilaisia, ja joitain harrastelin pidempään (Jujutsu, Shaolin Kungfu, Kali). Vuonna 1993 löysin itseni Yang-tyylin Taiji-kurssilta, ja siitä se lähti. 2002 aloitin vanhemman, Chen-tyylin opiskelun, ja 2005 rupesin pitkäaikaisena oppilaana ohjaamaan aloittelijoita. Näistä ensimmäisistä osa harrastaa vieläkin Taijia, ja muutamat ovat itsekin edistyneet paljon ja ruvenneet opettamaan, mikä ilahduttaa minua kovasti.

Nyt olen keski-ikäinen ja niin iloinen, että aikoinaan löysin tämän lajin pariin, harrastuksesta on tullut elämäntapa. Taiji sopii hyvin monen kuntoisille ja ikäisille, ja sekä ylläpitää, että parantaa kehon liikkuvuutta ja toimintaa, mikä on erityisen tärkeää, kun ikää tulee lisää. Taiji mm. parantaa tasapainoa ja vahvistaa jalkoja. Moni selkävaivainen on saanut Taiji:sta helpotusta, itseni mukaan lukien. Taiji on myös hyvin meditatiivista ja auttaa stressissä, ja paljon muussakin. Siinä on niin paljon hienoja puolia, ja kerroksellisuutta, ja toiveeni on tuoda tätä lajia muille tunnetuksi ja koetuksi. Olen itse saanut siitä niin paljon, ja saan edelleen, ja haluan laittaa kaiken sen hyvän kiertämään.

Otahan koppi! :-)


Mirkka Huhtamäki

Koulutetun hierojan opintoihini kuului urheiluhieronta ja raajanivelten liikkuvuuden edistäminen, joten opintoni ovat tarjonneet monipuolista näkemystä ja teknistä valmiutta tehdä monipuolista hierontaa.

Olen myös shiatsumestari ja Asahi Health -ohjaaja sekä opiskelen tiibetiläisillä äänimaljoilla tehtävää rentouttavaa hoitoa. Olen työskennellyt shiatsuhoitajana vuodesta 2013 ja samalla opetellut pitämään paremmin huolta myös itsestäni. Rentous ja rentoutuminen eivät ole aina itsestäänselviä asioita ja niiden opiskelun tiellä jatkankin edelleen. Työskentelytapani on rauhallinen ja läsnäoleva.

Minulle voit varata aikoja shiatsuun, äänimaljahoitoihin, äänimaljarentoutusryhmään ja terveysliikunta Asahiin.

Service also available in English!

Meira Hulden

Rentouttavat Intialainen päähieronta ja Lymfaterapia
Olen aina ollut kiinnostunut muiden ihmisten auttamisesta ja siksi ajauduinkin aikoinaan opiskelemaan sairaanhoitajaksi. Jo opiskeluaikana kuitenkin huomasin, että minua kiinnosti enemmän terveys ja hyvinvointi. Tätä polkua olenkin sittemmin kulkenut.


Itsensä hoitaminen on ensisijaisen tärkeää ja avain asioita jaksamiseen kaiken hektisyyden keskellä.
Intialainen päähieronta ja lymfahieronta ovat molemmat todella rentouttavia hoitoja. Mieli ja keho lepäävät, jolloin stressikierrokset laskevat.


Tervetuloa rentoutumaan!

Veera Koski

Hyvinvointivalmentaja -ja asiantuntija

Toimintaterapeutti, Hypnoterapeutti

TULOSSA! Hyvinvoinnin ryhmiä mm. lisää työhyvinvointia -ja tuottavuutta ryhmä.


Linda Ristiluoma

Sairaanhoitaja, koulutettu hieroja, personal trainer

Olen hierojan ammatin lisäksi kouluttautunut myös moniin muihin hoitomuotoihin, mutta aina palannut perinteisen hieronnan pariin poimien mukaan parhaat palat ja opit muista hoitomuodoista.

Opiskelen ensihoitoa ja tunnen näin ollen jo hyvin myös erilaiset sairaudet ja niiden mahdollisesti mukana tulevat erityistarpeet.

Olen iloinen, ihmisläheinen ja hierojana minulla on jo vankka 15-vuoden kokemus!Minna-Maria Syysvalo

Energiahoitaja ja meditaatio-ohjaaja

Tieni energiahoitajaksi alkoi oikeastaan jo 20 vuotta sitten, kun päädyin elämäni ensimmäiseen Reiki -energiahoitoon. Minulla ei ollut mitään kokemusta tai tietoa mistä ihmeestä on kysymys, mutta koska sitä minulle suositeltiin, päätin mennä kokeilemaan.

Tuo yksi energiahoito muutti elämäni. Hitaasti, mutta peruuttamattomasti. Hoidon jälkeen tiesin heti, että tässä on jotain, mihin minun täytyy tutustua ja mistä se omakin tehtäväni täällä voisi hyvinkin löytyä. 

Olin kuitenkin tuolloin vain parin vuoden ikäisen lapsen vastaeronnut yksinhuoltaja ja elämä arkisine ongelmineen ja työkiireineen vei mennessään vielä vuosiksi. Reikin henki kulki kuitenkin mukanani kaikki nämä vuodet välillä aktiivisemmin ja välillä vähemmän.

Vihdoin muutama vuosi sitten hyppäsin pois elämäni oravanpyörästä. Minulla kesti melko pitkään toipua tuosta uupumuksen mustasta aukosta nykytilanteeseen. Siihen, että pystyn katsomaan elämääni luottavaisesti ja että koen olevani juuri siinä, missä minun on tarkoitus olla.

Suurena apuna matkallani toimi intuitiivisen hoitamisen ja henkisen kasvun opinnot, joiden pariin päädyin etsiessäni uutta suuntaa elämälleni.

Luottamus elämään ei synny mistään ulkoisesta, vaan siitä, mitä sydämessäni tunnen. Että kaikilla kokemuksillani, erityisesti niillä vaikeilla, on suurempi tarkoitus. Että elämä kantaa kyllä ja olen aina juuri siinä, missä minun kuuluu olla. Toivon, että voin olla tukenasi elämäsi kipukohdissa. Mitä ikinä ne juuri sinun kohdallasi sitten ovatkaan.

Tietenkin energiahoitoon voi ja on suositeltavaakin tulla myös "vain" rentoutumaan. Sekin on terveydellesi hurjan tärkeätä. Yksi niistä monista opeista, jonka sain itse kokea kantapään kautta.
Koen, että vahvuuteni hoitajana löytyykin omista läpikäydyistä elämänkokemuksista ja niistä saaduista joskus kovistakin oppiläksyistä. Kyvystäni olla sinulle läsnä tässä ja nyt. Nojaan koko elämässäni ja hoidoissani vahvasti kokemuksellisuuteen.

Service also available in English.


Miia Tuppurainen

Omakohtaisen hoitokokemuksen myötä energiahoitajaksi: Kärsin vuosia epämääräisistä selkävaivoista. Selkäranka oli mutkalla ja jalat eri mittaiset. Kokeilin erilaisia hoitomuotoja mutta mistään ei tuntunut löytyvän pitkäaikaisempaa hyötyä.

Hetken mielijohteesta kokeilin energiahoitoa, joka suoristi ryhtini ja kivut jäivät hoitopöydälle.
Vaikuttavan kokemuksen myötä lähdin v. 2017 kursseille tutustumaan tähän hoitomuotoon tarkemmin. Valmistuin Suomen Energiahoitajien kursseilta v. 2019 Taso 3 hoitajaksi. Kursseilla opin, että keho ja mieli ovat yhteydessä toisiinsa. Traumat ja stressi kuormittavat kehoa, joita keho purkaa luontaisesti koko ajan. Krooninen stressi alkaa pikkuhiljaa kertyä kehoon ja alamme oireilla eri tavoin. Energiahoito vaikuttaa autonomiseen hermostoon ja auttaa kehoa siirtymään hälytystilasta lepotilaan. Näin paraneminen voi alkaa. Energiahoidolla ei siissuoranaisesti paranneta ketään vaan autetaan kehoa parantamaan itse itsensä. Yksikin hoitokerta voi auttaa mutta tehokkainta on ottaa 3 kerran sarja lyhyellä aikavälillä.


Nautin energiahoito työstä hirmuisen paljon. Hoidan jokaisen asiakkaan yksilöllisesti ja olen aidosti kiinnostunut auttamaan ihmisiä voimaan paremmin.

Olet lämpimästi tervetullut hoitooni!

Bhawna Sharma - Ayurveda

Bhawna is an Indian Ayurveda physician from Shimla, Himachal India who resides in Helsinki & one of the main teachers & consultant at Suomen ayurveda yhdistys..

With 12 years of clinical experience in hospitals, Clinical Research, clinics and rural health camps, specializing in women's health.

She has facilitated training programs for hundreds of national and international students in Ayurvedic Medicine and Yoga Therapy; emphasizing her specialty in women's healthcare. Bhawna has a substantial experience in the field of clinical research, specially Drug Safety, Medical Writing and Ayurveda

Educated in a The South of India medical school that fully integrated classical Ayurveda with "modern medicine", Dr. Bhawna has an exceptional perspective and ability to integrate western science and traditional Ayurvedic medicine for western students.

Bhawna, a physician by training has various certifications to her credit. Her continuous zeal for learning took her to IIM Calcutta, where she completed Executive MBA. She also completed various Nordic Certifications regarding Nordic Cooking & Lifestyle from Standford University & University Of Copenhagen, She wants to keep learning and contribute her bit to Ayurveda & the development of "safer & effective drugs for patients". In the future, Bhawna wants to utilize her rich experience in clinical research and Drug Safety Operations combined with her training in Medicine and Management.