TRE -aloituskurssi

Sunnuntaina 26.3.2023 klo 14:30-17

Aloituskurssi: 95 eur / 2,5 tuntia sis. teetarjoilun ja pientä välipalaa

Kurssille mahtuu enintään 10 osallistujaa, min. 5 osallistujaa.


TRE-aloituskurssin tarkoituksena on oppia purkamaan stressiä ja syväjännityksiä sekä antaa valmiuksia käsitellä mm. työstressiä voimia ja vireyttä palauttavalla tavalla. Tension Releasing Exercises (TRE) on yksinkertainen harjoitusmenetelmä, jolla voit helpottaa stressioireitasi ja edesauttaa kehosi rentoutumista syvistä jännitystiloista sekä edistää rasituksen jälkeistä palautumista.

Harjoittelun tuloksena koetaan usein selkeitä, fyysistä hyvää oloa ja levollisuutta lisääviä vaikutuksia. TRE perustuu kehon luontaiseen kykyyn purkaa kehon jännitteitä, joista vapautuminen aktivoituu helppojen fyysisten liikkeiden avulla. Liikesarja saa aikaan kehossa harjoituksen aikana rentoutumisreaktion (tärinän/värinän), jonka kautta autonominen hermosto purkaa lihaksiston ja hermoston ylijännitystiloja.

Aloituskurssin aikana opit:

1. TRE-stressinpurkuliikkeet sovitettuna omalle kehollesi

2. Käynnistämään lihasten vapinana tai tärinänä alkavan luonnollisen ja nopeasti vaikuttavan kehollisen palautumismekanismin

3. TRE:n itsenäisen harjoittelun

Kurssille on ennakkovaatimuksena normaali fyysinen ja psyykkinen terveydentila, joka sallii TRE-stressinpurkuliikkeiden tekemisen, liikunnan harrastamisen ja ryhmämuotoisen harjoittelun. TRE ei sovellu välittömästi leikkausten jälkeen, epilepsiaa sairastaville tai vaikeista psyykkisistä oireista kärsiville, eikä sen aloittamista suositella raskaana oleville. Lisätietoja saat kurssin ohjaajalta.

Varusteet: Pukeuduthan mukaviin väljiin vaatteisiin ja pakkaat kainaloosi juomapullon.

Lämpimästi tervetuloa oppimaan TRE-tekniikka!


Ilmoittautuminen ja lisätietoja: info@kehon-ja-mielen-voima.com / 040 161 4554 / AJANVARAUSKALENTERISTA 

 Ilmoittautumisen jälkeen saat maksulinkin.

Ohjaajana toimii Alisa Yli-Villamo, ravinto- ja hyvinvointivalmentaja sekä sertifioitu TRE-ohjaaja, IhanaElo Oy.