Valon Auttajien kanavointi

Teen kanavointeja valon auttajilta, joissa pyydän yleisesti valon auttajiltasi sitä viestiä, jota he siinä hetkessä haluavat sinulle tuoda. Kerron aina kuka auttaja tuo minkäkin viestin. Aikaa on varattu myös siihen, että voit vapaasti kysyä kysymyksiä auttajiltasi.

Kanavoin lähinnä valon auttajia, kuten enkeleitä ja joitain luonnonhenkiä, mutta voimme myös katsoa onko joku omaisesi päässyt kuoleman jälkeen eteenpäin ja tarvittaessa auttaa häntä prosessissa.

Valon Auttajien Kanavointi 30min 
40€/kerta 

Ajanvaraus alla olevasta linkistä tai puhelimitse 040 161 4554  

Jasmin Ahonen - kuvaaja Mia Järvisalo
Jasmin Ahonen - kuvaaja Mia Järvisalo


Jasmin Ahonen

Minun perimmäinen tarkoitukseni on luoda tilaisuuksia ihmisille pysähtyä kohtaamaan itsensä ja löytämään oma sisäinen voimansa. Koen, että osa elämäntehtävääni on kanavoida ihmisille energiaa ja tietoa taivaallisilta auttajilta, sekä auttaa ihmisiä löytämään oma yhteys valoon ja rakkauteen.

Olen kulkenut henkisellä polulla nyt tietoisesti yli 10 vuoden ajan ja saanut jo nuorena luotua voimakkaan yhteyden taivaallisiin auttajiini. Matkan varrella on ollut monenlaisia haasteita ja elämäntilanteita, joista olen nyt kiitollinen. Matkani jatkuu varmasti tästä eteenpäinkin tapahtumarikkaana ja uusia haasteita tulee nousemaan. Kaunista on se, että elämä voi olla ihanaa ja kaikki voi olla hyvin haasteidenkin keskellä.

Olen itsekin ihminen, enkä lainkaan ketään toista parempi. Minulla on annettavana opit omista kokemuksistani ja kaikki se, mitä omat auttajasi haluavat sinulle mahdollisesti kauttani tuoda. Toimintani pohjalla on avoimuus, rehellisyys ja luottamus. Kaikki menee aina niin kuin on tarkoitettu, kun toimii enkeleiden ja taivaallisten auttajien kanssa yhteistyössä.