Vauvahieronnan ohjaus

Vauvahieronta on ennen kaikkea vauvan ja vanhemman välistä vuorovaikutusta.


Vauvahieronnalla edistetään vauvan ja vanhemman vuorovaikutusta. Vauvan ja vanhemman vuorovaikutuksen edistäminen helpottaa molempien kokemaa stressiä.

Vauvahieronnan ohjauksessa opetetaan miten vauvalle voi tehdä hierontaa, joka yleensä lisää vauvan rentoutumista, jolloin ruoansulatus helpottuu ja unen laatu paranee.

Vauvahieronnan ohjauksessa käydään joko ryhmässä tai omalla vastaanottoajalla läpi helppo tekniikka, miten vauvaa voi hieroa.

Katsotaan läpi myös vauvan hoitamiseen liittyvää ergonomiaa.

Hieronnan vaikutuksia vauvaan on mm. verenkierron vilkastuminen, hengityksen syveneminen, ruuansulatuksen vauhdittuminen, hermoston tasapainottuminen ihon reseptoreiden kautta, lihasjännitysten laukeaminen, unen laadun parantuminen ja syveneminen, motorisen kehityksen edesauttaminen, jne.

Vauvahieronnassa hyödynnetään vyöhykepisteitä ja meridiaanilinjoja.


Vauvahieronnan ohjaus vanhemmalle
75min 1. ohjauskerta 96€

60min jatkokerrat 80€

Vauvahieronnan ohjaus vanhemmille ryhmässä

2 krt 75min

Tulevat ajankohdat:

Pe 13.1. ja 20.1. klo 10-11:15
Pe 10.3. ja 17.3. klo 10-11:15

2 krt yhteensä 60€ (sis. alv 24%)

Paikkoja 6:lle vauvalle.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: mirkka@haaganhieronta.com sekä ajanvarauskalenteri

Ohjaajana on Mirkka Huhtamäki. asahi ohjaaja, koulutettu hieroja, shiatsumestari ja äänimaljahoitaja. Lisäkoulutuksena hän on käynyt mm. raskaushierontakoulutuksen, jossa perehdyttiin raskauden lisäksi myös synnytyksen jälkeiseen aikaan sekä vauvahieronnan ohjaajan koulutuksen.