Woimarummun synnytys

Synnytämme uuden ajan Woimarummut!


Akkain Woiman Rummunsynnytys- kurssi (sopii myös miehille)

Lauantaina 27.8.2022 kello 10-16 (viimeistään lopetus kello 18).
Ryhmä pidetään pienenä, mukaan mahtuu 7-15 henkilöä!

Aloitamme päivän yhteisellä piirillä, jossa kutsumme omat woimamme ja esi-vanhempamme mukaan synnytykseen.
Päivän aikana valmistamme Woimarummut ja soittokapulan. Käytämme kalvona poronnahkaa ja kehänä koivuvanerikehää. Nahka on mahdollista värjätä erilaisilla petsiväreillä. Jälkeen päin voit halusi mukaan maalata tai piirtää voimakuvioita kalvolle. Olet lämpimästi tervetullut uuden syntymän äärelle!

Hinta:
Normaali kokoinen rumpu (noin 40cm halkaisija) 225 € (7-10 osallistujaa) tai 220e (11-15 osallistujaa)
Iso rumpu (noin 50 cm halkaisija) 255e (7-10 osallistujaa) tai 250e (11-15 osallistujaa)
Hintaan sisältyy rummun ja kapulan materiaalit tarvittavine valmistusvälineineen.
Hinta sisältää alv:n.

Varaa mukaasi myös omia eväitä - teetä ja kahvia keitämme yhdessä. Päivä on tiivis, eväät syödään päivän aikana sopivissa väleissä.
Ilmoittaudu 1.8.2022 mennessä spostiosoitteeseen: noora.ruuth@gmail.com

Varaa mukaasi mukavia ja lämpimiä olovaatteita, joiden sottaantuminen ei haittaa.
Jos ryhmä ei saavuta minimi 7 henkilöä tai ohjaajasta tai ulkopuolisista määräyksistä johtuvista syistä kurssi peruuntuu, varausmaksu palautetaan täysimääräisesti.

Jäikö vielä kysyttävää? Laita viestiä noora.ruuth@gmail.com
Ilmoittaudu: noora.ruuth@gmail.com

Synnytyksen ohjeistaa Noora-Akka.
Olen Akkain Woiman Noora, Akkain Woiman kantaja, rummun synnyttäjä ja toimin kätilönä Woimarummun synnyttäjille.
Oman rumpuni tilasin Rumpumestari Artolta uuden ajan kynnyksellä 2010 - luvun alussa. Ensimmäisen oman rumpuni tein myös hänen opissa, ja Rummun Henki kutsui minut jakamaan opit.

Olen Noora Ruuth, mikkeliläinen hevosnainen, Valkoinen noita ja konstellaatio-ohjaaja.

Olen kiinnostunut ihmisten ja eläinten hyvinvoinnista ja niiden vaikutuksista toisiinsa. Elämme yhä kiihtyvässä Uudessa Ajassa, joka haastaa meitä katsomaan syvemmälle sisään todelliseen Itseemme.Vuodesta 2011 olen kiihtyvällä tahdilla sukeltanut näkymättömään maailmaan, mutta käynyt syväsukelluksen myös paikallispolitiikassa. Olen itseoppinut intuitiivinen energioitten välittäjä ja kaivonkatsoja - minulle näytetään myös näkymätöntä, ja olenkin saanut paljon oppeja Verhon toiselta puolelta.

Olen Akkain Woiman kantaja, rummun synnyttäjä ja toimin kätilönä Woimarummun synnyttäjille. Kursseja olen pitänyt keskisessä Suomessa, mutta kauemmaksikin on mahdollista liikkua.Olen myös konstellaatio-ohjaaja, ja haaveeni onkin saada ohjata yhä enemmän konstellaatioita hevosten kanssa. Konstellaatio on kokemuksellinen itsetuntemusmenetelmä, jolla voidaaan tuoda näkyväksi tiedostamattomat ja alitajuiset mallit. Konstellaatiossa voidaan tutkia ylisukupolvisia traumataakkoja tai entisten elämien tuomia sotkeumia ja siihen voidaan liittää erilaisia menetelmiä ja elementtejä, kuten shamanismi, hypnoosi, astrologia, korttitulkinnat, energiahoidot, eläimet, jne.

Haluan ravistella kanssakulkijoita näkemään ylisukupolviset traumataakkamme, kollektiiviset sotkeumamme ja Elämän Voiman virran kohti Uutta.

Facebook: @luontotaipale @modernconstellation @akkainwoima