Woimarummun synnytys

Woimarummun synnytys


Lauantaina 26.2.2022

klo 10-18

Synnytämme uuden ajan Woimarummut!


Päivän aikana valmistamme Woimarummut jasoittokapulan. Käytämme kalvona poronnahkaa jakehänä koivuvanerikehää. Nahka on mahdollistavärjätä erilaisilla petsiväreillä. Jälkeen päin voithalusi mukaan maalata tai piirtää voimakuvioitakalvolle. Omat eväät, päivän aikana pidetäänevästaukoja. Ryhmän koko 6-15 henkilöä.

Hinta sisältää valmistustarvikkeet ja -välineet :
€ Normaalikoko n 40 cm halkaisija
€ Iso n 50cm halkaisija
Hinnat päivitetään pian!

Ohjaajana ja kätilönä toimii Noora Ruuth

lmoittaudu mukaan ja kysy lisää 15.2. mennessä
noora.ruuth@gmail.com / 0407585180

Olen Noora Ruuth, mikkeliläinen hevosnainen, Valkoinen noita ja konstellaatio-ohjaaja.

Olen kiinnostunut ihmisten ja eläinten hyvinvoinnista ja niiden vaikutuksista toisiinsa. Elämme yhä kiihtyvässä Uudessa Ajassa, joka haastaa meitä katsomaan syvemmälle sisään todelliseen Itseemme.Vuodesta 2011 olen kiihtyvällä tahdilla sukeltanut näkymättömään maailmaan, mutta käynyt syväsukelluksen myös paikallispolitiikassa. Olen itseoppinut intuitiivinen energioitten välittäjä ja kaivonkatsoja - minulle näytetään myös näkymätöntä, ja olenkin saanut paljon oppeja Verhon toiselta puolelta.

Olen Akkain Woiman kantaja, rummun synnyttäjä ja toimin kätilönä Woimarummun synnyttäjille. Kursseja olen pitänyt keskisessä Suomessa, mutta kauemmaksikin on mahdollista liikkua.Olen myös konstellaatio-ohjaaja, ja haaveeni onkin saada ohjata yhä enemmän konstellaatioita hevosten kanssa. Konstellaatio on kokemuksellinen itsetuntemusmenetelmä, jolla voidaaan tuoda näkyväksi tiedostamattomat ja alitajuiset mallit. Konstellaatiossa voidaan tutkia ylisukupolvisia traumataakkoja tai entisten elämien tuomia sotkeumia ja siihen voidaan liittää erilaisia menetelmiä ja elementtejä, kuten shamanismi, hypnoosi, astrologia, korttitulkinnat, energiahoidot, eläimet, jne.

Haluan ravistella kanssakulkijoita näkemään ylisukupolviset traumataakkamme, kollektiiviset sotkeumamme ja Elämän Voiman virran kohti Uutta.

Tervetuloa juttelemaan Minimessuille 4.-5.12., hyllyssä löytyy lahjaideoita jouluksi!

Facebook: @luontotaipale @modernconstellation @akkainwoima